Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamnadziewczyna

Czy moglo dojsc do zaplodnienia.

Polecane posty

Gość zalamnadziewczyna

Dziewczyny! Jestem zalamana,potraktujcie mnie przedswiatecznie i nie denerwujcie się, proszę o pomoc. Boję się ze jestem w ciazy. Jaka jestem nieodpowiedzialna i glupia to wiem, nie musicie mi juz mowic. Otoz 6 dni temu, 13 dzien cyklu, cykle 25 dni, "bawiłam się" z chlopakiem. Wytrysk nastapił na moje rece. Rękę wytarłam i wszystko cacy, była raczej sucha,chociaz z nerwów juz nie pamietam :( po czym dotknełam niezrecznie wejscia do pochwy, jestem dziewica,chociaz to bez znaczenia. oczywiscie było duzo sluzu, to nornalne. Teraz boję się ze moglo dojsc do zaplodnienia :( Objawy: (mozliwe ze sama sobie je wmawiam) -temperatura-stała -odbija mi się czesto (calkiem mozliwa autosugestia),chociaz zauwazyłam,ze jak zapominam o tej calej "ciazy" to nie ma odbijania i wszystkie objawy znikaja:P kiedy sie zamartwiam to nagle wszystko mnie boli :P -bol piersi przy dotykaniu,ale to mialam tak zawsze -sutki-nie bola wcale -wyglad sutków- zadnej obwódki nie ma, jak pisza niektorzy -zgaga - ale to chyba po 2 longerach z kfc, frytkach, spagetti i makaronie :P -tak :D ja tyle jem i z obzarstwa mam czasami zgagę :P -podbrzusze nie boli, czuje czasem jajniki, daja o sobie znak,normalnie bym nie zwrocila na nie uwagi,ale teraz wyostrzyłam wszystkie zmysły :P Blagam pomozcie mi :(

Gość zalamnadziewczyna
up

Gość olutynka
nie masz sie co obawiac, po pierwsze, nie mozesz miec objawow, bo dopiero po ok 5 dniach dochodzi do zagniezdzenia zarodka i anwet test nie wykrywa ciazy w takim stadium, a po drugie, obajwy nie sa tak szybko, nie amz sie co martwic, w ciazy nie ejstes!

po pierwsze w taki sposób się w ciążę nie zachodzi, po drugie tak szybko nie ma objawów, nie jesteś w ciąży na 100%

nie masz co sie martwic gdyby tak latwo mozna zajsc w ciaze to nie staralabym sie juz o nia 1,5 roku:) glowa do gory spedzaj swieta spokojnie bo objawy ktore mowisz raczej wskazuja na @ niz na ciaze:)

Gość zalamnadziewczyna
ale do @ jeszcze jakis tydzien :( wiec raczej nie jest to ZNP