Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy partnerzy, ktorzy byli dla siebie pierwsi moga stworzyc zwiazek do konca ?

Polecane posty

Jak myslicie, czy ludzie, ktorzy byli dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi, moga stworzyc zwiazek i byc sobie wierni do konca zycia? Ja bylam pierwsza dla mojego chlopaka a ona byl pierwszy dla mnie. ps- Swietnie sie dogadujemy, staramy sie urozmaicac seks i bardzo sie kochamy

Więc w czym masz problem?Skoro się dogadujecie i lubicie się bzykać to o co chodzi?Chcesz z nim zerwać żeby spróbować jak to jest z innym facetem?

Gość Kaj do Gerdy
moga ale to tylko bardzo rzadko wychodzi w tym życiu

Gość ddfggsdg
jeśli są w odpowiednim wieku, są na tyle dorośli emocjonalnie i psychicznie, są odpowiedzialni i wiedzą że zwiazek to CIĘŻKA HARÓWKA i są przed ślubem to szanse są ale niewielkie. Dlatego, że ci naprawde dojrzali emocjonalnie poczekają z seksem do ślubu.

Bagno Wlasnie nie, to ostatnia moja myśl.. Właśnie boję się, że on będzie chciał tego spróbować

blueska21-A czym różni się on od ciebie?Skoro ty nie masz tego na myśli to czemu on miał by mieć?Widzę że masz nas za ludzi pozbawionych zasad i honoru.

Bagno Nie mam, ale duzo sie nasluchalam o tym, ze mezczyzni bardziej interesuja sie seksem. I moze dlatego pytam bo bardzo kocham mojego chlopaka, wiec boje sie ze pewnego dnia bedzie chcial sprobowac tego z inna

blueska21-Pewnie nasłuchałaś się stereotypów o facetach co ruchają wszystko co ma dziurę i na drzewo nie ucieka.A teraz zagadka dla ciebie.Mam 26 lat,nigdy nie byłem z kobietą,nie daleko mnie jest burdel,mam pieniądze i tam nie mam zamiaru iść,powiedz mi dlaczego?Przecież nikomu bym krzywdy nie zrobił,nikogo bym nie zdradził i cholernie zżera mnie ciekawość jak to jest być z kobietą,a więc dlaczego tam nie pójdę?

Jedna kobieta,co mieszka nie daleko mnie,to zostwiła dwójkę dzieci i poszła do innego mieszkać.Wcześniej to ciągle swojego męża zdradzała i to z różnymi facetami.Więc czemu według ciebie kobieta jest lepsza od faceta?

Bagno Bo sie szanujesz? A co z przeświadczeniem, że jeśli się raz spróbuje seksu to bedzie sie go chciało ciągle i ciagle, coraz to nowsze eksperymenty?

Nie jest lepsza. Duzo sie slyszy o takich przypadkach niestety. Po prostu jestem osoba strasznie wrażliwą i myslę, że zdrada mogłaby wpłynąć na moją psychikę znacznie.

blueska21-Ja się nie szanuję,ja mam po prostu honor i jestem trochę romantykiem.Wolał bym sobie wacka uciąć niż zdradzić swoją kobietę.Więc pytam cię się jeszcze raz.Czy lubisz sex?Czy często to robisz?Czy pociągają cię seksualnie inni faceci,których spotykasz na co dzień?Czy czasem sobie myślisz o fantazjach seksualnych,które nie ma twojego faceta?I czy zdradziła byś swojego faceta,jak miała byś okazję z innym,który by cię pociągał.Masz nadzieję że teraz rozumiesz co chciałem ci powiedzieć.Ja nie znam twojego faceta,nic o nim nie wiem,więc trudno mi i komukolwiek coś sensownego powiedzieć.Są faceci którzy nie mają honoru i zdradzają swoje kobiety,a są faceci co mają honor i nigdy by nie zdradzili.To samo dotyczy kobiet.

Lubie seks. Kochamy sie czesto. Nie pociagaja mnie faceci, ktorych widze na codzien bo od kiedy poznalam mojego chlopaka wszyscy inni stali sie dla mnie tacy sami, koledzy do posmiania sie pogadania, nic wiecej, ba nawet sie brzydze na mysl o dotykaniu innego. A co do fantazji tak mam fantazje i to calkiem ostre ale zawsze występuje w nich on. Masz rację to sa mezczyzni bez honoru tak jak bez honoru potrafią być niektóre kobiety. Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, czuję sie o wiele spokojniejsza i mam nadzieję, że trafisz niedługo na kogoś kto będzie Ciebie wart :-)

blueska21-Raczej na pewno nie trafię na taką.Zresztą i tak nie nadaje się do związków czy jakiś miłości.Mimo że jestem romantykiem to jednak jestem pozbawiony uczuć wyższych.

Bagno Nie potrafilbnys zdradzic kobiety, masz honor czyli moglbys rowniez pokochac. Nie chodzi mi o prawienie komplementow i mowienie codziennego "Kocham Cie". Sa kobiety, ktore tego nie potrzebuja, sa kobiety ktore pokochalyby Cie za zasady jakie wyznajesz i za to, ze jestes dobrym czlowiekiem. Wiem to brzmi dziwnie ale naprawde sa takie na swiecie chociaz jest ich garstka. Moze stworzysz z kobieta po prostu zwiazek oparty na partnerstwie. Spotkasz kogos podobnego do siebie.

blueska21-Za dużo filmów oglądasz.Ja jestem realistą.Jako kobieta to doskonale wiesz że wy lubicie być "oszukiwane".Czyli facet musi wam mówić to co chcecie od niego usłyszeć i musi robić to co chciały byście aby robił.Czyli powinien się ubierać tak jak wy tego chcecie,powinien wam kupować kwiaty i wciskać jakieś kity z filmów romantycznych.A mnie się po prostu nie chce teatru takiego tworzyć,więc nie mam szans u kobiet,ale to nawet dobrze bo życie w pojedynkę jest dużo łatwiejsze, mądrzejsze i pewnie przyjemniejsze.Po za tym z tego względu że nie mam uczuć wyższych to pewnie szczerze kochać też bym nie umiał,a to że brzydzę się wszelkimi zdradami,wynika z zasad które wyznaje i którymi się kieruje,nie maja nic wspólnego z uczuciami.