Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc.

???

Polecane posty

Gość pomoc.

od 2 dni powstał mi guz pod pachą jest bardzo duzy i czerwony nie przemieszcza się , boli mnie nie moge podnosic ręki do góry ogólnie prawnie nie mogę nią ruszać m co to może byc? boję sie.

Gość dfghjkl
może rak może masz paranoje idź głupia cipo do lekarza im szybciej tym lepiej!

Gość Pod pacha sa wezlychlonne
Idz do lekarze, on cie pokieruje. Tak, ci nic nikt nie poradzi. To moze byc ropien, moze byc, ale moze byc cos innego. Rak nie pojawia sie w ciagu trzech dni, i tak szybko nie rosnie. Nieboj sie idz do lekarza.

Gość pomoc.
chciałam dodać ,że wcześniej był mniejszy i w ogóle nie bolący , miałam go od dłuzszego czasu , tylko w ciagu tych 2 dni mi urósł.

Gość To ja dodam, ze jak
rak boli, to juz koncowka. Musialabys byc slaba i.t.p. Ty masz cos w rodzaju ropienia, albo zaropialego kaszaka, ktory nie mial ujscia. Takie cos czesto usowa sie nacieciem i czyszczeniem.To tak na 99% i pospiesz sie przed swietami , bo zapalenia , no roznie bywa, mozesz dostac goraczki , albo zapalenia zyl. Idz jutro do lekaza. Na twoim miejscu, zeby spokojnie spac poszlabym na "notaufname". Czyli przy szpitalu w naglych przypadkach. Nie wiem jak to wyglada w Polsce, ale na miejscu , robi sie ambulans badania i wystawia diagnoze i pierwsza pomoc, normalnie nieplatnie.

Gość pomoc.
Bardzo dziękuje za odpowiedzi ,jutro wybiorę się do lekarza ,Pozdrawiam serdecznie!