Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serderekowa7799

facet z depresją

Polecane posty

Gość serderekowa7799

od 1 ,5 miesięcy chodzę z chłopakiem choruje on na depresje już długo fakt powiedział mi to na 1 naszej randce zaakceptowałam to u niego :) ale do czasu....... kocham go bardzo ale są problemy u niego brak popędu już nie pamiętam kiedy ostatni raz był sex!brak popędu z tego względu że bierze tabletki psychotropy )dożywotnio) bo jak nie wezmie to zaczyna mu odpierdalać ,czy zaczyna płakać....mówiąc moje życie nie ma sensu ta choroba mnie wykańcza jego a zresztą co będę PISAŁA CO TO ZA CHOROBA DEPRESJA mój błąd weszłam w ten związek......a jak odejdę to się zabije bo mnie bardzo kocha ........

Gość labellaaa
nie wiedzialam, ze antydepresanty maja wplyw na poped. Ja biore neuroleptyki i nie ma to wplywu zadnego.

I tak sobie w końcu odbierze życie,nie ważne czy będziesz przy nim czy też nie.A po co facetowi z depresją dziewczyna?Widać że z niego egoista,potencjalny samobójca powinen nie mieć dziewczyn czy znajomych.Powinien też mieć jak najgorsze stosunki z rodziną bo jak się zabije to przynajmniej nikomu nie zrobi krzywdy i nikt po jego stracie nie będzie ubolewał nad tym faktem

Gość rzygac mi sie chce
kup se wibrator

Gość przerwa miedzy tzytzkami
:D

Gość autorkoooo
nie facet z depresją tylko facet z chorobą psychiczna czasami trudno dostrzec różnice z biegiem czasu wszystko będzie się nasilało nie sądzę by ten facet myślał logicznie więc i postępowanie nie jest normalna

Gość ona.ona
dokladnie ,wypowiedz na poziomie. moim zdaniem to chlopakowi trzeba pomoc,skad on wie ze leki trzeba dorzywotnio brac?on musi sie leczyc,chodzic na terpie,duzo rozmawiac,patrzec pozytywnie na swiat,musi wierzyc w siebie i wierzyc ze da sobie nawet rade sam bez ciebie.przykro mi ze jestes w takiej sytuacji. niestety mialam kolege ktory tez mial problemy z emocjami,bral leki,dziewczyna go zostawila i sie powiesil,nikomu nie zrobil dobrze,jedynie sobie.nie mial super kontaktu z rodzina,ale rodzina bardo cierpi.nie mozna byc takim egoistom.sprobuj mu pomoc.on tez musi sie za siebie wziac.bo warto zyc.

Gość zakochana z pamięcią
znam historię, ze wiara dziewczyny w związek wyciągnęla faceta z deprechy......

A ja znam historię dziewczyny która była z takim facetem.Pewnego dnia znalazła go w swoim mieszkania z mózgiem na ścianie i pistolecie obok niego.Później sama wpadła w depresję.Przynajmniej chlopak mógł by być na tyle w porzadku żeby nie zrobić by tego w domu,tylko np w lesie,tak żeby nikt z bliskich nie musiał oglądać jego roztrzaskanej czaszki i szkrobać jego mózg z ściany.A po za tym to jest tzw szantaż emocjonalny,czyli "jak mnie rzucisz to się zabiję"Nie ma to jak taka miłość.Ludzie naprawdę nie mają ani trochę honoru.Ja nigdy nie wciągam nikogo do swoich kłopotów tak jak chłopak autorki.Ona go nie kocha i się z nim męczy,ale boi się z nim zerwać bo nie chce mieć go na sumieniu i całe życie się obarczać o jego śmierć.

słuchaj, czlowiek w stanie depresji nie panuje nad swoim organizmem, nad swoim smutkiem więc podsumowując: zawsze mozesz odejsc, nie ma przymusu zostania przy nim

bo czy wytrzymasz z kims, kogo trzeba podtrzymywać? komu trzeba się poświęcić?

zakochana z pamięcią-A więc skoro nie panuje nad sobą to logiczne że nie powinien mieć kobiety.To tak jak pedofilowi dać dziecko na wychowanie.Ale kto powiedział że człowiek z depresja nie może być egoistą.

egoizm to intencje tu intencje moga być inne, a i tak zadziała się wbrew myślom wierzę, że miłość uzdrawia

Gość gość
Witajcie mam faceta który ma depresję, bardzo go kocham i nie wiem jak mu pomóc. Jednego dnia jest kochany i złego słowa nie powiem lecz drugiego, wszystko zaczyna go denerwować nawet każdy najmniejszy dźwięk. Mam córkę z innego związku i najbardziej boje się o nią bo gdy on wpada w zły humor potrafi ją nawet uderzyć. Mamy synka który ma miesiąc gdy zaczyna płakać i nie mogę do niego podejść bo robie jedzenie to on choć siedzi kolo niego nie potrafi nawet mu podać smoczka... Tak jak by miał wszystko gdzieś. Nie wiem co mam robić próbujemy rozmawiać i jak zaczyna mi mówić dlaczego tak się zachowuje zaczynam myśleć że to wszystko jest przezemnie...

Gość gość
Mam córkę z innego związku i najbardziej boje się o nią bo gdy on wpada w zły humor potrafi ją nawet uderzyć. xxx dla mnie jesteś zwykłą szmatą a nie matka skoro na coś takiego narażasz dziecko - byle tylko fiuta mieć w domu