Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajkonik000

sex z puszystą

Polecane posty

Gość lajkonik000

CZY np. puszysta kobieta ma szansę wyrwać faceta na jedną noc? Nie mam na myśli spaślaka, kobieta w rozmiarze 40-42. nie chodzi o mnie, ale zawsze mnie to ciekawiło

Gość lajkonik000
nie potrafię wyczuć... czy to ironia ?:)

Gość lajkonik000
ale chodzi o sex. czy taka kobieta może podobać się facetowi? może być dla niego pociągająca? moja przyjaciółka jest przy kości... ma 160 cm jakoś i waży 73 kg. ładnie się ubiera, jest towarzyska, ma ładną buźkę. ale niestety nie może sobie nikogo znaleźć. nawet tak o na imprezie. wiadomo czasami jakiś się tam napatoczy.

Gość lajkonik000
niby tak... ale dziewczyna ma z tego powodu kompleksy. próbowała schudnąć, zrobić coś. ale gdy tylko przechodziła na dietę, to miała problemy ze zdrowiem, lekarza kazał się jej lepiej odżywiać. niestety u niej to jest uwarunkowane genetycznie.

Gość lajkonik000
możliwe... czasami mam wrażenie, że niektórzy faceci są upośledzeni i lecą na wychudzone, różowe panienki. chociaż trzeba przyznać, że niektóre puszyste panienki mają wzięcie, szczególnie te sypkie.

Gość lajkonik000
może ... szkoda mi jej, była z facetem przeszło 2 lata, on ją teraz wyzywa od ''spaślaków'' właśnie przez to się zakompleksiła

Gość aliciia
no niestety, idę spać,dobranoc

Moja kumpela jest mocno puszysta i malutka, a na brak powodzenia narzekać nie może zdecydowanie. :D Rwą się do niej, że och. Ma bardzo pociągające usposobienie. ;)

Gość ale pierrdolicieeee
grube są obleśle, ale delikatny brzuszek to fajna sprawa czy boczki 🖐️

niech się nie załamuję :) ja długo nie mogłam sobie znaleźć chłopaka, aż w końcu napatoczył się taki jeden, kiedy to poszłam na kurs prawa jazdy ;) jesteśmy ze sobą już prawie 2 lata ;p i jestem bardzo szczęśliwa :) w sumie to już mamy plany na naszą wspólną przyszłość, a jest to mój pierwszy poważny związek :) dodam że mam 175 cm wzrostu i ważę 87 kg :P więc też jestem klocek mały :) a On znowu chudzina bo przy wzroście 186cm waży 69 kg... O-o... ;D więc przyjdzie i na nią czas ;)

Gość lajkonik000
ona mi wyznała, że raz jakiś facet jej stwierdził, że nie może być z gruba, bo jak taka wyjdzie rano z WC to potem z godzinę nie można tam wejść nie ryzykując uduszenia :(

dziewczyna w rozm. 40-42 to jeszcze chyba nie puszysta - tylko ma za duzo w niektorych miejscach. mysle, ze nie ma wiekszego problemu aby 'zdobyc' faceta

esterkaa90 - to chyba nosisz rozmiar wiekszy niz tu przytoczone - ale jestes dobrym przykladem, ze sie da

noszę rozmiar 42-44 ;) zawsze mi powtarzali, że nadrabiam ładną buźką :P no i dzięki Bogu jestem wysoka, więc jakoś te kg rozłożyły mi się na całe ciało :)

Gość gość
Mi np bardzo podobaja kobiety o puszystych kszaltach bardzo mnie pociagaja jak kolezanka chce sie spotkac nawet na jedna noc to niech napisze do mnie na e-mal zbujniko@o2.pl chetnie sie z nia umowie

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej