Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demons eye

Jak myślicie - co może być nie tak z tym facetem?

Polecane posty

Gość demons eye

Bo węszę podstęp :P Poznaliśmy się przez internet, ale nie na portalu randkowym czy społecznościowym. Od prawie 2 miesięcy często wymieniamy maile, jest bardzo inteligentny, ma rozległą wiedzę, szerokie zainteresowania, zbieżny z moim gust muzyczny i rozumie moje poczucie humoru, a na dodatek jest z mojego miasta - cud, miód, malina. Myślałam, że zaproponuje spotkanie na przyjacielskiej kawie, wypad na łyżwy, cokolwiek na rzeczywistym gruncie, ale póki co, mimo że padało to kilka razy w podtekście, nic się nie dzieje. Z tego co opowiada jest pełnosprytny :P, z racji wieku (21) nie może raczej mieć jeszcze żony i dzieci, nie jest informatykiem :P Jak sądzicie, o co cho? A może jestem przewrażliwiona...

Gość maturks4
Może po prostu tu mu nie odpowiadasz, a nie umie się (z grzeczności) wyplątać z tego internetowego kontaktu

Gość markuss26
A wymieniliście sie zdjęciami? wiesz jak on wygląda??

Gość demons eye
Taką możliwość odrzuciłam, bo na maile odpowiada bardzo szybko, nie zdawkowo, no, ogólnie widać, że go to cieszy. Powiem więcej, on nawet nie chciał mojej foty :P Opcja, że to wkręt i ściema też odpada, bo piszę z nim z innego maila niż mój oficjalny :)

Gość markuss26
a dlaczego piszesz z nim z nieoficjalnego maila? :) hmmm niech zgadnę, masz chłopaka.... :)

Gość demons eye
Nie mam :P Po prostu taki podałam na "naszym" forum, nie chciałam posługiwać się tam imieniem.i.nazwiskiem@gmail.com :P Nie wiem jak on wygląda (on też nie ma mojej foty). Wiem ile ma wzrostu, jaki ma kolor oczu i czy nosi okulary :P

Gość markuss26
myślę, że powinnaś mu zaproponować wymianę ze sobą zdjęć wtedy on i Ty będziecie mieli pewność co do swojego wyglądu i może wtedy on sie zdecyduje spotkać z Tobą. :) ps skąd jesteś? :)

Gość pani domu
widze ciemność ,

Gość demons eye
E tam, nie jestem aż tak na niego i to spotkanie napalona, żeby się sama wyrywać ;) To on ma tu być kurna facetem :P Jeżeli do tej pory nie chciał foty, to znaczy że albo mu na niej nie zależy, albo że jest brzydki jak noc :P Tak czy siak, i tak go lubię ;)

Gość markuss26
T o pewnie ma coś do ukrycia, albo sie czegoś wstydzi (wygląd) ale to nie jest najważniejsze :)

Gość demons eye
Aaa, tyle to i sama mogę wymyślić :P

Gość markuss26
Skoro on nie chce przejąć inicjatywy (mimo tego że jest facetem) to napisz mu wprost, że chcesz się spotkać i tyle! On jest po prostu nie śmiały:) demons eye czy Ty nie jesteś czasem z Łodzi? :)

Gość demons eye
Ale ja nie chcę faceta, który nie potrafi przejąć inicjatywy :P Nie, z Poznania jestem :classic_cool:, skąd pomysł z Łodzią?