Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudny

bez majteczek

Polecane posty

Gość nudny
40 krasnoludków

Gość Jennette McCurdy
ZERO :D i jestem z tego niezmiernie dumna, bo tylu by chciało ze mną przeżyć choć jedną noc, tyle mi proponowano, ale ja się jeszcze nie zgodziłam, bo czekam na tego odpowiedniego :)

Gość nudny
miałam ja.błonkę

Gość Jennette McCurdy
ej, ty nudny, ty jesteś facetem czy babką w końcu?

Gość zajefajny
ile masz lat?

Gość nudny
jestem dziewczyną - mam 32 lata

Gość Intim
To znaczy ty jeszcze wogole seksu nie uprawialas. Ani do reki, ani do buzi?

Gość nudny
ani do ręki, ani do buzi, ani do pupy, ani do pipki, nic

Gość Jennette McCurdy
ja jestem jeszcze młoda - całe życie przede mną :D

Gość zajefajny
co wy tutaj wypisujecie?? to nie ten temat!! piszcie o chodzeniu bez majteczek

Gość zajefajny
ja też chodze bez majteczek, a mój mały mi dynda

Gość Intim
Ja kupilem sobie w sekschopie takie majtki z dwoma otworkami, takze moj penis i jaja sa caly czas widoczne.

Gość Jennette McCurdy
ja lubię mieć taką miniówe, że jak powieje wiatr, to od razu widać moją cipkę ze wzgórkiem łonowym, bo jak nosze spódniczki, to nigdy nie zakładam majtek - tak jest ciekawiej :)

Gość Jennette McCurdy
lubicie robić striptease? ja podniecam kolegów tak, że pocieram o cipkę krawat ale nie mam oczywiście majtek, nawet tych micro z otworem a czasem też zakładam same ekstra cienkie 100% prześwitujące rajtuzy i krotka bluzkę przed pępek jak jestem w domu y chłopakiem albo białe legginsy i biały T+shirt i zero bielizny, bo w ten sposób moje intymne miejsca są jak na dłoni widoczne + tak najchętniej ubieram się gdy idę na jogging albo stretching albo kiedy tańczę na rurze a wy???

Gość Jennette McCurdy
ludzie !!! haloooooooooo chodzicie czasem bez majtek czy nie??? jak tak to kiedy?

Gość Jennette McCurdy
spoko, jak jest tak bardzo goraco, to niefajnie, bo smierdzi ode mnie, bo jestem podniecona )yapach sluzu'

Gość zawsze w majtasach
fuj, tylko czekaz az was jakis syf dopadnie.

Gość JennetteMcCurdy.pl
Do Jennette McCurdy Nieźle się podpisujesz. Nic dziwnego, że znalazłem tą stronkę w swoich Alertach, po prostu śledzę wszystko co związane z Jennette McCurdy i trochę zaskoczyła mnie treść. Jeżeli ją znasz to zapraszam na JennetteMcCurdy.pl

Gość Jennette McCurdy
powiem tak: Jennette McCurdy jest moją idolką, uwielbiam jej piosenki, kocham to, jak gra, bo świetnie pasuje do roli w komedii nie sądziłam, że będę pisać o rzeczach ero - wtedy zmieniłabym nazwę

Gość JennetteMcCurdy.pl
A mnie szlak trafia, jako fan i autor polskiej strony jak takie treści trafiają mi na skrzynkę e-mail'ową. To nie jest pierwszy i ostatni przypadek ale nie mogłem już wytrzymać.

Gość Jennette McCurdy
nie rozumiem o co Ci chodzi :( jesli nie chcesz dostawać powiadomień z tej strony, to usuń znaczek przy haśle: "Chcę otrzymywać powiadomienia o nowych wypowiedziach w tym temacie na powyższy adres email"

Gość JennetteMcCurdy.pl
Nie chodzi o to tylko mam taki mechanizm, który wyłapuje wszystko co nowe związane z hasłem Jennette McCurdy, wszystkie strony, fora, zdjęcia gdzie został poruszony wyżej wymieniony tag, nic na to nie poradzę, że wplątuje się on we wszystkie z możliwych treści, i jestem tym bardzo zniesmaczony ale muszę zaznaczyć, że Polski jest to pierwszy przypadek. Moja wypowiedź ma być też częścią reklamy więc piszę do tych, co chcą zobaczyć ja wygląda Jennette McCurdy niech wejdą na JennetteMcCurdy.pl i zobaczą czy naprawdę chodzi bez majtek. Sądząc po paru przeczytanych wypowiedziach odnoszę wrażenie, że nawet nie jesteś pełnoletnia. Rozmawiajcie sobie dalej, ja już nie będę przeszkadzał.