Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchilla

Przyszła mama elegancka w Wigilię

Polecane posty

Gość Brzuchilla

Pytanie to kieruję głównie do pań również jak ja będących w ciąży. Dokładnie 24go grudnia zaczynam 9 miesiąc ciąży, jak wy zamierzacie ubrać się na Święta, drogie brzuchate kobietki? Kupiłam dzisiaj bordową sukienkę z miękkiego aksamitu odcinaną pod biustem i z krótkim rękawem, pod nią skombinuję białą bluzkę i chyba na Święta będąc w ciąży da się wyglądać elegancko :) Dodam, że sukienka jest ze "szmateksu" a jeszcze z metką sklepową, Dorothy Perkins i kosztowała mnie całe 15zł...

Gość ja założę dzinsy ciążowe
ciemne, do tego tunika swetrowa granatowa a pod to biała bluzka z kolnierzykiem, tunike zakupiłam niedawno i wcale nie jest ciążowa, bardzo ładnie wyglada w niej brzuch, eksponuje go

I kto powiedział, że trzeba wydać fortunę by dobrze wyglądać? W sklepach ciążowych ceny są często kosmiczne a wystarczy odrobina kreatywności :)

pewnie ze nie trzeba wydac fortuny, w sklepie spodnie ciążowe za 200 zl, ja kupilam na allegro za 40 zl, za zwykle zaplacilabym moze te dwie stowy ale nie za ciążowe jest pełno tez roznych sweterkow bluzek za 30-40 zł. Ale kurtek zimowych fajnych to juz niestety nie widziałam w przystępnej cenie, dobrze ze mam od kogo pozyczyc bo nie usmiechalo by mi się wydac na nią 300 zł i to na jeden sezon

Gość wieloryby nie są eleganckie
:o

spadaj wielorybie:D mam cie w dupie:)

Gość 23 latkaaaaa
a ja ..... współczuje wy bedzie wygladac jak wieloryby a ja ubiere mini sukienke, do tego bardzo obcisna i eksponunajca wszytskie kształty

23 latkaaaaa -> Kiedyś sama będziesz mamą i chciałabyś by ktoś Ci współczuł? Jestem zdania, że nie potrzebuję Twojego współczucia bo nie samymi miniówkami człowiek żyje a inteligentna kobieta w każdym stanie - i grubsza, i chudsza i ciężarna zawsze skomponuje garderobę w której wyglądać będzie korzystnie. Na figurę w ciąży nie ma się wpływu a czy przysługują nam tylko pokutne workowate dresy?

łojezu 23 latka nie zesraj sie :D ja uwielbiam byc w ciąży i uważam ze z moim brzuszkiem wygladam pieknie:)

a pozatym musisz wiedziec ze na nas dzialaja hormony i twoje teksty ze zalozysz cos tam z kształtami nie robią na nas wrazenia:D Teraz liczy się tylko Maluszek:)

23 latka - ale z Ciebie tępa strzała. Ja z brzuchem czułam się bardzo dobrze i brakuje mi go teraz ;] i wiem, że kobieta ciężarna nie musi wyglądać jak worek ziemniaków, bo przy odrobinie pomysłu można naprawdę z niczego zrobić coś. Ja uwielbiałam tuniko-sukienki takie do uda, do tego grube rajstopy, kozaczki (mimo, że na płaskim obcasie) i heja. Wygoda i wygląd, czego chcieć więcej ;] Aha, i te tuniczki z powodzeniem noszę sobie teraz jak brzuch mi już prawie całkowicie spadł. Trochę kamuflują niedoskonałości i wyglądają naprawdę dobrze ;]

23 latka bedzie eksponowac swoje ksztalty balwanka mischelin w obcislej mini:Dtylko pozazdroscic:D

a pozatym nie mowi się ubiorę sukienkę tylko ubiorę się w sukienkę lub założę sukienkę:P

23 latka- chyba nie przeczytalas ze chodzi o Wigilie i swieta, a nie o dyskoteke :D A ja sie w ciazy czulam strasznie seksownie. Juz jak bylo widac brzuchol.

Gość dominikamama
ja w wigilie mam termin :O dzisny ciazowe u czarny sweterek ciazowy, nawet niechce mi sie stroic bo sie juz zaczynam bac:O

Gość sadas
dziewczyny nei zwracajcie uwagi na zadrosne dziewuchy:P w ogole najlepiej nie odpowadać na takie posty:P:P a kobiety w ciazy we wszystkim ladnei wygladaja;P zdrówka dużo zycze :)

Tylko żebyście odrazu po wigili nie pojechaly na porodówkę :P mam przyjaciółkę która ledwo zjadła kolację, prezentów nie zdążyla odpakować i i tego samego dnia urodzina synka :) a co do brzuszków to jak mam być szczera to nie chcialabym być w ciąży, córeczkę kocham nad życie i zrobie dla niej wszytsko ale seksowna czuje się szczupła bez zbędnych kilogramów.

Gość zimna cola
A mi brakuje tego mojego brzucha wielkiego, kobiety w ciąży sa naprawde piekne, oczywiście jeżeli umieją to pokazać,

Gość Nie tylko my
Ja też jestem w ciąży, to dopiero I trymestr, ale brzuch już jest lekko widoczny, nie obyło sie bez problemów, długi czas musiałam leżeć i nie wiem czy to się nie powtórzy bo jeszcze daleka droga przede mną, ale zaczynam też odczuwać chęć dbania o siebie, chwalenia się :P czuję że z brzuszkiem przychodzi duma, jak będzie wiekszy to będę jak paw chodzić :D Mam też ogromną ochote na seks, mój mężczyzna tak samo- nabrałam ciałka i juz podobam mu się bardziej niż wcześniej, bo taki kościotrup trochę ze mnie był ;) Może nie w temacie, ale jak właśnie wyglądały u Was sprawy łóżkowe? :D Ja na początku nie chciałam ryzykować, później zaczęły sie plamienia wiec w ogóle zapomniałam co to seks, ale teraz zaczynam mysleć czy by sie nie skusić I chciałabym, i boje się....

ja ubieram czarne dżinsy,i tunikę wiązaną z tyłu, odcinaną pod biustem takim ''warkoczem'' z lejącego, błyszczącego materiału, do tego jakiś fryz i gra ;)

Gość lidiiiiiiia
Na pewno bardzo duży wybór fajnych ciuszków znajdzeicie równiez tutaj http://www.beautybelly.pl/ Zwlaszcza wazne dla przyszłych mam które nie maja co założyć na siebie w Sylwestra.

Gość marzen102
szczesliwa mamusia;)------adoptowalas dziecko ,bo boisz sie,ze po ciazy bedziesz nieatrakcyjna?

Ten topik niestety mnie juz nie dotyczy :( Ale weszlam na niego chyba z ciekawosci ;) Ale ja wam dziewczyny zazdroszcze. 3miesiace temu rozstalam sie z moim brzuszkiem ale strasznie mi go brakuje :( Kobieta w ciazy wyglada pieknie!!! Uwielbialam byc "betoniareczka" ;) Zycze wam kochane Wesolych Swiat:)

Gość A ja myślę tak
Ja mam taki sweterek tunike z tesco pod nia biała bluzkę z długim rekawem ale to nie na wigilii u mojej babci bo to za ciepło i nie będę miała białej bluzki i na tej pierwszej wigilii chyba leginsy a na drugiej już dżinsy ciazowe bo mamy kawał drogi do przejechania a nie chce zamarznąć:) brzuszek najważniejszy:)

Gość A ja myślę tak
ja kupiłam w normalnym sklepie spodnie ciazowe za 145 zł a w ciazowym były za 250. ale płaszczyk kupiłam właśnie w sklepie ciazowym dałam 240 zł ale posłuży mi i za rok:) nie jest typowo ciazowy:) nie raz warto do takich sklepów zajrzeć:) bo w zwykłym sklepie za płaszcz który był ohydny musiałabym dać 300 zł:)

Gość nie taki diabeł strasznyyy
ale jajaaaa!!!! ten drugi wpis to moj sprzed 2lat:D