Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styl girly

przeprowadzka

Polecane posty

Gość styl girly

Po nowym roku rozpoczynam nowy okres w swoim życiu. Czeka mnie przeprowadzka do nowego mieszkania , w końcu własnego :) niestety muszę przenieść cały mój dotychczasowy dorobek, a biorąc pod uwagę, że mam naturę zbieracza i szkoda mi wyrzucić niektóre rzeczy zebrało się tego trochę .znacie jakąś sprawdzoną firmę transportową, która nie jest droga i pomaga również w noszeniu rzeczy?

Gość Ekologiczna Ekologiczka
nie znamy

Gość Fafinette
www.animus24.pl solidna firma

ja miałam do czynienia z tą firmą Japa&Co, bardzo nowoczesna firma, prowadzą nawet swoje konto na facebooku, wrzucają tam co jakiś czas referencje, i widać że przeprowadzali wielkie firmy w stolicy, jak np. TVP czy Pocztę Polską ;P także myślę że warto ;p

HollyFire to prawda, JAPA & CO mają świetną organizację, mają na stronie pomocnik dla przygotowujących się do przeprowadzki, czytelny i bezpłatny system wyceny zleceń. Poza tym konkurencyjne ceny i co ważne - pełne ubezpieczenie przeprowadzanego mienia od załadunku, poprzez transport aż do rozładunku. Mogę szczerze polecić bo sama korzystałam z ich usług i byłam bardzo zadowolona.

Widzę, że Japa jest znana nie tylko mnie :) Zgadzam się z Waszymi wypowiedziami, firma jest naprawdę solidna i ma spore doświadczenie w tej branży. Warto zwrócić uwagę na ich cennik, ceny mają naprawdę korzystne.

Gość diggity
Jeżeli chcesz zatrudnić najlepszych w tej branży, to odezwij się do firmy Japa&Co, oni są bezkonkurencyjni, ale na pewno też nie zedrą z Ciebie nie wiadomo ile kasy.