Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaa19

Trening i dieta dla początkującej dziewczyny.

Polecane posty

Gość malutkaa19

Witam, założyłam temat o treningu i diecie dla początkujących ponieważ chcę drastycznie zmienić swoją sylwetkę. Odchudzić się i nabrać kształtów fitness. Osoby zainteresowane, lub mogące coś pomóc zapraszam do dieta http://www.sportbb.pl/viewtopic.php?f=7&t=6470 trening http://www.sportbb.pl/viewtopic.php?f=12&t=6469 Zapraszam do śledzenia i trzymania za mnie kciuków. Pozdrawiam.

Gość xennaa
Dużo będzie zależeć od charakteru, jak się dostosujesz i posłuchasz rad i nie wykruszysz po 3 tygodniach to osiągniesz cel a nawet i więcej niż myślisz. Wiem to po sobie. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość AdamSkł
Ciekawe czy wytrzyma dziewczyna, plan dobry, chęć też. Podejście też wydaje się ok.

Gość Thomphson
Wytrzyma.

Gość Kata22
Też tak zaczynałam, zaraziłam się siłownią i teraz to jest to.

Gość udasięuda
Super ćwiczonka dodali, chyba sama skorzystam i zacznę ćwiczyć od nowego roku.

No wlasnie, ze troche kiepsko radza (ogolniki) - i powinna sie takze silowymi zajac od poczatku, bo wiadomo, ze chce spalac tluszczyk = miesnie tez leca, to niech je chroni. 1,5h na silowni - sporo. Odpowiednio przygotowany trening + dieta = 25-35 minut cwiczen dziennie / co drugi dzien (jak ktos woli). Ja wole cwiczyc w domu ok. 35 minut dziennie niz na silowni, ale w takim wypadku nalezaloby sie zaopatrzyc w sprzet do cwiczen.

Gość pffffffffpffffffffffpff
bo to jest zwykły spam, to dziadowskie forum śmieci ostatnio gdzie może, się nie mogą biedni "zareklamować"... :o

Gość allleż allleż
Zajrzałam na to "forum" i wyszłam po 5 minutach z niesmakiem... każdy "artykuł" to kopia z innej strony bez podania źródła, żałosne. Dzieci chciałyby być chyba drugim sfd, ale na chceniu i spamie się skończy

Gość Fajnieico
Dużo ludzi i łatwo może kogoś coś skrytykować, tak bardzo łatwo. Ale ani jednego słowa pomocy dla dziewczyny !!!! Czyli co ? Piszemy 2 słowa ,, forum do du...,, I jesteśmy bohaterami tak ? Bohaterami ale tylko dla takich samych jak wy, co dwoma słowami chcą znaleźć poklask. Nie znam się na treningu, więc nie pomogę. Ale nie pisz nic jak się też nie znasz. A jak się znasz to napisz to co wiesz. Podziel się wiedzą i nie zważaj na rodzaj rad innych. Tamci ludzie wkładają pracę i jest to widoczne. A czy fachową czy nie to ja się nie znam. Ale widać pracę. Jeśli wiesz więcej to pisz co trzeba robić, albo porównaj co osiągnąłeś/osiągnęłaś na podstawie swojej sylwetki. Zalogowałam się na tamtym forum i sprawdziłam jak wyglądają piszącu w tym forum. Spróbuj się z nimi w konfrontacji sylwetkowej. Jestem więcej niż pewna, że narobisz sobie wstydu. malutkaa19 pozdrowienia, trzymam kciuki.

Gość malutkaa19
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem, i tym co trzymają za mnie kciuki. Myślałam iż znajdą się tutaj osoby cokolwiek kumające temat treningów i diety. Ale niestety, kilka huczących zarozumiałych bajkopisarzy poziomu zerowego. Dziękuje ale nie będę już tu pisać. W tym forum co podałam lin mam kompletną pomoc j.w, osób znających się i wyglądających jak trzeba. Pozdrawiam.

Czyli teraz jest 100% pewnosc, ze byla to nieudana proba spamu :) 2 ostatnie komentarze pochodza pewnie od 1 osoby ... ja staralem sie cos powiedziec, ale nie bede pisal wypracowan ... jak nie wiadomo, czy autorka jeszcze by tutaj wrocila. Moj komentarz oczywiscie zostal kompletnie pominiety :D "Spróbuj się z nimi w konfrontacji sylwetkowej. Jestem więcej niż pewna, że narobisz sobie wstydu." - co to znaczy? Ze im wiecej miesni, tym lepiej? Przeciez nie o to chodzi, ta tematyka jest zbyt obszerna i nalezy podchodzic do kazdej osoby indywidualnie. Kazdy chce czegos innego. A dieta: "Śniadanie: 60g płatków owsianych 100g białka jaja kurzego 50g całego jaja kurzego 5ml oliwy z oliwek lub oleju lnianego Posiłek II: 100g wołowiny 150g warzyw Posiłek III (przed treningowy) 100g piersi z kurczaka 50g kaszy gryczanej Bezpośrednio po treningu 10-15g miodu 100g banana Posiłek IV (po treningowy) 100g piersi z kurczaka 100g warzyw Posiłek V (przed snem) 100g tuńczyka z wody 10ml oliwy z oliwek" - i to nie ma byc zart?

Gość bbn,njk nb
wiesz co borsuk jak widze ze sie udzielasz na topiku to odrazu wchodze na inny bo juz nie mam ochoty ciebie czytac wiec prosze cie bardzo przestan sie udzielac bo mi na nerwy dzialasz

Oj pomaranczko, ale to nie moja wina. Czlowiek dziala w taki sposob, ze jesli go denerwuja inni to znaczy ... ze nie kocha siebie. Jesli wyzywa sie na innych, zle sie do nich odnosi - to wowczas daje upust negatywnym emocjom - tak dzialamy. Oczywiscie chetnie pomoge Tobie zniwelowac nerwy i przez pewien okres zaprzestane sie tutaj udzielac :) Mam nadzieje, ze sie przysluze do poprawy Twojego samopoczucia :)

Gość *liliann
Borsuku, nie znikaj :) Na innych działasz budująco i mobilizująco.

Juz jestem z powrotem, mysle, ze ponad 11 godzin to wystarczajacy odpoczynek ... ode mnie ;) *lili a Ty w jaki sposob dzialasz na innych? :x

Gość *liliann
Ja działam na każdego inaczej :) Ale zawsze wzbudzam jakieś emocje, dzięki temu wiem, że egzystuję.

Gość *liliann
Pozostaw to swoim domysłom i fantazji :)

Lepiej nie, nawet sie nie domyslasz jaka mam bujna wyobraznie i jak potrafie fantazjowac ;) ... idziesz sobie chodnikiem, chodnikiem ... w krate. Za Toba idzie Wiesiu, lat 28, wasik zapuszczony, nuci sobie pod nosem "Jestes szalona, mowie Ci ... jestes ...". Ty sie nagle do niego odwracasz i idziesz tylem, tak jak to M. Jackson (s.p.) czynil, wyczyniajac stopami niesamowite akrobacje ... i do Wiesia ... "Jestem szalona, mowie Ci, jestem szalona". Wiesiu w tym momencie sie troche zaczerwienil, ale, ze chlopak jest muzykalny, to zarzucil nowa nute ... "uu-uu-uuu-piec ciastek, uu-uu-uuu-piec ciastek" ... przy czym taniec za bardzo mu nie wychodzi, bo sie chlopak po prostu pomylil ... i zamiast wykonywac ruchy ala McHammer ... tanczy macarene. A co z Toba? - Ty ciagle idziesz tylem i spiewasz sobie "Jestem szalona, mowie Ci ... jestem ..." ... a zebys wiedziala (pewnie to widzisz, bo przeciez na nich patrzysz) co sie dzieje za Wiesiem ... ten tlum, ktory niedawno szedl zanim praktycznie nieruchomo ... gdy Wiesio nucil piosenke o szalenstwie ... obecnie tanczy z Wiesiem macarene. Kierowca taksowki, wlasnie przejezdzajacej ... qrde, ale mi sie spac zachcialo, zmykam na troche sie zregenerowac :)

Gość Sceliinka
Najważniejsze, że dziewczyna idzie do przodu.

Gość mnieteżż
dokładnie

Gość madzinia punia
wyniki

Gość danielaH
zapomni i pytaj tam.

Gość mateodrobne
pewnie się nie udało jak każdej z tymi mocnymi postanowieniami. Jedno i to samo a efektu nie widać. Takie liche charaktery i słomiany zapał.

Gość AGNIESZKARAD
Na pewno się udało, zrobiła co miała zrobić i znikła.