Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nataaaaaaa

Lipo? Velashape? Boy Tite? Co najlepsze?

Polecane posty

Gość Nataaaaaaa

Chcę zrobić coś z moimi udami. Schudlam już dużo, tylko te uda się trzymają... Myślałam, co będzie lepsze - chodzi o efekt, cenę i szybki powrót do aktywności fizycznej. Myślałam nad opcjami w typie Velashape, Body Jet, Body Tite, Vaser Lipo i podobne...

Hmm nie wiem czy nie jest już za późno ;) W każdym razie - jeśli jesteś już po zabiegu to napisz koniecznie po którym i jakie są efekty. Natomiast ja sama jeśli miałabym decydować się na któryś z tym zabiegów to pewnie wybrałabym velashape ze względu na małą inwazyjność. Z resztą tu http://www.iqmedica.pl/odsysanie-tluszczu,13,3.html też możesz poczytać sobie o takich zabiegach.

Gość jak velashape
to wejdź lepiej na www.velashape.pl - dużo informacji, zdjęcia przed i po, no i wybierz kogoś, kto ma naprawdę duże doświadczenie - to podobno bardzo dobry ale trudny do wykonania zabieg - nie wiem czemu bo wygląda prosto ale tak głoszą na wszystkich forach w USA

zdecydowanie polecam velashape :) efekt w moim przypadku był super :) warto było się skusić :)

Gość zosia_nicpon
zabieg velashape jest bardzo prostym i przyjemnym zabiegiem a co najważaniejsze jest skuteczny, sama się o tym przekonałam 6-7cm mniej w obwodzie:)