Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillylooo123

do niskich mezczyzn

Polecane posty

Gość lillylooo123

Faceci - czy zainteresowalibyscie sie dziewczyna pare cm wyzsza? strasznie podoba mi sie ktos nizszy.. nie o glowe czy cos takiego, kilka cm.. jestesmy dobrymi przyjaciolmi, wiem ze on czesto "zarywa" dziewczyny ale mnie nigdy nie probowal - czy facet moze miec jakis kompleks nizszosci przy wyzszej dziewczynie? dodam ze nie jestem jakims olbrzymem, tylko to on jest raczej niski jak na mezczyzne..

Gość ustalmy najpierw
''parę centymetrów'' tzn ile dokładnie?

No mi byłoby ciężko zainteresować się dziewczyną wyższą ode mnie:D Z prostej przyczyny - dziwnie bym się czuł:) Ale gdybym powiedzmy miałem 170, to raczej nie miałbym problemu z dziewczyną 175 itp.:)

Gość lillylooo123
4-5....to troche duzo nie?

Gość lillylooo123
no wlasnie o to mi chodzi, nie jest tak ze on ma 185 a ja 190 :-) to bym mogla zrozumiec. ale on ma chyba niecale 170 a ja 173

No to jak najbardziej ok:) Moja znajoma miała 178:D I ciągle była z niższymi od siebie:P Zatem jakoś nie wydaje mi się, żeby to była ogromna przeszkoda:)

Gość lillylooo123
dzieki troche mnie pocieszyles.. ale mimo wszystko czy faceci nie wola nizszych dziewczyn, zeby moc sie czuc bardziej mesko? tyle jest kobiet ok 160 i mniej wiec moze on preferuje takie..

Ja jestem z facetem wyższym, ale gdy ja zakładam szpilki na 10 cm to jestesmy równi i ja wtedy czuję się źle...chciałabym by On był wyższy.... a niższego to sobie nie wyobrazam...ale jak komus nie przeszkadza to czemu nie

Gość lillylooo123
rozumiem, ja tez wole wyzszych, ale w tym przypadku to mi nie przeszkadza :)

Gość lillylooo123
wiem ze dziewczyny wola wyzszych w wiekszosci, bardziej chcialabym wiedziec jak faceci sie czuja w tej sytuacji - czy patrza na taka kobiete jak na olbrzyma (nawet jesli jest ona normalnego wzrostu, a to on jest raczej niski), czy czuja sie zle obok niej, czy nie ma to znaczenia?

Ja mam kumpla 172cm to mu wyższe nigdy nie przeszkadzały, czasami to wręcz na dzień dobry słyszy tekst:"Nie trudź się bo za niski jesteś dla mnie":D

Gość lillylooo123
moze on tez tak slyszal od innych i nawet nie juz nie probuje :-)

Gość lillylooo123
nie dziwie sie! niektore kobiety sa bezczelne :)

Gość karolw
mam znajoma elegancka ma 21 lat jest wyższa i marzy mi się ona ale ale ale.................................................

Gość karolw
..... ale nie chce mi stanąć :( chyba jest za mały :(