Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre i to co sie ma

Jak to jest z telefonem na karte ?

Polecane posty

Od zawsze mam telefon na abonament, dlatego nie mam pojecia, jak to jest z telefonem na karte tzn. jak kupie karte i ona mi sie wyczerpie i kupie nastepna to za kazdym razem bede miala inny numer telefonu ? za kazdym razem musze podawac znajomym od poczatku ? - moze mi ktos wyjasnic jak to jest ? :(

Gość nienawidzę wiązać się
abonamentem. Nr tel całyczas ten sam :)

Gość a mogę mieć telefon
którego wczesniej używałam "na abonamencie" ? aparat kupułam w sklepie i przełożyłam karte sim ze starego aparatu który kiedyś kupiłam u operatora jak podpisywałam umowę

ale chodzi mi o to, ze pozbywam sie telefonu na abonament chce miec na karte i wtedy jak konczy sie jedna karta i kolejne, to za kazdym razem mam inny numer czy pozostaje ten sam ?

Gość a mogę mieć telefon
ale ja płacę 12,50 miesiecznie za abonament w plusie, czy na kartę może być jeszcze taniej ?

Gość liczba pi
nr masz ten sam, nie kupujesz za każdym razem kart sim, tylko karty doładowujące tel!! możesz nawet doładować przez konto bankowe internetowe!

Gość a mogę mieć telefon
Leviatan, a jak zdobyć "konto" ?

a jak się "doładowuje" tę kartę to trzeba iśc do sklepu Plusa i pokazać dowód osobisty ?

ostatni wpis to debil podszywacz

Gość a mogę mieć telefon
hahaha, z tego co wiem doładowanie można kupić nawet w żabce, w kioskach :D

Gość nr się nie zmienia
Kupujesz na początek kartę SIM, którą wkładasz do telefonu (pod baterię) i potem jak kasa Ci się skończy to kupujesz tylko karte doladowującą, z której tylko wpisujesz do telefonu nr w sposób podobny do wybierania nru żeby pod niego zadzwonić, nru to nie zmienia.

Gość nie tylko dowód
trzeba mieć też prawo jazdy

czyli numer pozostaje ten sam -DZIEKUJE :) teraz juz wiem ....

Gość a mogę mieć telefon
na początek musze kupić "starter" ?

Gość odpowiem też.......
u mnie to było tak że ostatni abonament miałam w play..... dobry miesiąc przed wygaśnięciem umowy abonamentu ( a miałam na 2 lata ) poszłam do nich i powiedziałam że chcę wypowiedzieć umowę ale jednocześnie chcę zachować swój numer pozostając w play ale na kartę i bez problemu to załatwiłam teraz mam na kartę już przeszło rok ciągle ten sam numer.... doładowuję sobie tel za ile chce a doładowanie jest ważne cały rok ( czyli jak doładuję dziś za 20 zł to jeśli nie wygadam to mam aktywny tel do następnego roku ) tylko nie wiem czy przed nie warto by załamać simlocka bo ja to zrobiłam dowiedz się u operatora jak to jest

jeszcze raz dziekuje za wypowiedzi :) mam abonament 35 zl i 100 minut w abonamencie, to chyba nie jest zla opcja, ale wszyscy chwala telefon na karte, wiec sie w koncu tym zainteresowalam ;)

Gość całe życie mam tel na karte
numer mozesz miec całe zycie ten sam tylko wykupujesz minuty aby naładować telefon ot i cała filozofia !

Gość Przypomnę tylko
Ze jesli chcesz pozostać u tego samego operatora to nie musisz kupować nowej karty sim,Wystarczy z tą ,którą masz w tel,przejść na kartę jeśli skończyła się umowa abonamentowa

operator nie chce ze mną rozwiązać umowy, chcą zaświadczeń z zakładu pracy, od księdza, z Urzędu Skarbowego Jednocześnie kuszą nowymi promocjami w umowie i spławiają I co ja mam zrobić?

Gość histologia78
Długo szukałem najlepszej ofert telefonu na kartę. Z żoną zdecydowaliśmy się przejść do Play. W końcu nie mamy problemu z internetem w telefonie. Dodatkowo jest dużo taniej niż w poprzedniej sieci. http://www.play.pl/oferta/play-karta/

Gość gość
Na kartę to warto zapoznać się z ofertą wRodzinie bo mają teraz bardzo dobry starter, pakiet na 60 dni za 30 zł i w tym internet i rozmowy za darmo w Polsce i poza https://startery.wrodzinie.com.pl/

Gość gość
ja mam Mobile vikings i jest super, nie nalicza mi dodatkowych opłat. nie mam umowy i nie jestem do niczego zobowiązana. Płacę 25 zł i mam no limits i 15 gb internetu

Gość Celiaa
ja tam zdecydowanie wole ofertę na abonament. Sama przeniosłam jakiś czas temu numer do nowej sieci Otvarta https://otvarta.pl/ . Jest ok bo miesięcznie płacę teraz tylko 17,99 zł, mam nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci i jeszcze 6 GB internetu w pakiecie :)

Gość gość
dla mnie karta lepsza niż abonament bo wiesz dokładnie za co płacisz. mam starter wRodzinie. zapłaciłam 30zł za 60dni a w tym smsy, rozmowy plus 10gb internetu :D

Gość alishha
celiaa ja też będę przenosić na dniach numer do tej sieci Otvarta. Mam o tyle dobrze, że załapałam się na nową promocję. Klienci, którzy przenoszą numer do nich z innej sieci otrzymują zniżkę 50% na abonament na pierwsze 3 miesiące trwania umowy. Fajna opcja :)