Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossallinnee

udaje ze chodze na studia

Polecane posty

Gość rossallinnee

Od konca wrzesnia udaje przed rodzina ze studiuje, mam juz dosc. chcialabym sie przyznac do waszystkiego ale cholernie sie wstydze, rodzice daja mi kase na bilet miesieczny ktorego ja nie kupuje. nie potrafie sobie z tym poradzic

Gość Egoistka do kwadratu.
boże, dziewczyno! aleś sobie namieszała... :O a podasz powód, dlaczego ich okłamujesz? znaczy, czemu muszą mysleć że jednak chodzisz na studua ?? to jakiś obowiązek ... ? :O

Gość raczej tak -
powied ze oblałaś jakiś egzamin i teraz szukaj pracy jeśli jej nie masz jeszcze. Dasz radę:-)

Gość dobre i to co sie ma
przeczekaj do 1 kwietnia i wtedy im powiedz :P

Gość rossallinnee
wiem ze namieszalam i przez to juz nie wyrabiam. wrocilam z zagranicy musialam wszystko zaczynac od nowa. rodzice nalegali ze powinnam pojsc na jakies studia bo inaczej na pewno nie znajde pracy. niestety nie zdalam egzaminu i mnie nie przyjeli, rodzice wywierali na mnie taka presje psychiczna ze w koncu pod wplywem chwili oklamalam ich. chcialam to jakos wyprostowac ale zaszlo to juz za daleko, a teraz jestem w dolku

Gość rossallinnee
a tymczasem wypierdalaj... dzieki, to jest jakis plan juz. musze cos dzialac bo mam juz dosc tej chorej sytuacji. Dodam jeszcze ze mieszkam w malym miescie i tu niestety pracy nie znajde. rodzice sie wsciekna jak sie dowiedza ze przerywam szkole zeby pracowac za marne grosze gdzies w sklepie czy cos.

Gość to widać słychać i czuć
Chodzi to się na uczelnię a nie na studia :) Nic dziwnego, że nie jesteś studentka, bo tylko wstyd być przynosiła wszystkim mówiąc tak, po co najmniej 19 latach nauki jednego języka

Gość rossallinnee
to widać słychać i czuć czepiasz sie byle czego

Gość rossallinnee
Oblubienica z ta wagarowiczka ci sie udalo hahahaaa