Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak760867

zdradziła mnie a ja i tak jej chce wybaczyć

Polecane posty

Gość chłopak760867

mój brat mówi bym tego nie robił ale ja ją tak kocham. sam już nie wiem co robić. nie chce by znowu zdradziła.

Gość ja zdecydowanie za duzo
nigdy nie bedziesz mial gwarancji, ze nie zrobi tego ponownie ....

Gość chłopak760867
Hasał huczek z tłuczkiem wnuczka i niechcący huknął żuczka. Ale heca... wnuczek mruknął i z hurkotem w hełm się stuknął. Leży żuczek, leży wnuczek, a pomiędzy nimi tłuczek. Stąd dla huczka jest nauczka by nie hasać z tłuczkiem wnuczka.

Gość marttyyn
Mnie chłopak również zdradził. Wszyscy mówili nie wybaczaj on zrobi to znowu. Nikt nie opowiedział się po jego stronie nawet forum jakimś też szukałam rady. Nikt nie poparł mnie bym wybaczyła każdy mnie od tego odwodził. Ale ja go kochałam bardzo był całym moim życiem. I widziałam w nim skruchę i to, że żałuje naprawdę się starał. I był dla mnie bardzo dobry. Wybaczyłam tzn pozwoliłam by wrócił chociaż nie zapomniałam do tej pory tego co zrobił jednak już ciut mniej boli. Nie żałuję, że wybaczyłam pobraliśmy się i jesteśmy szczęśliwi. Układa nam się bardzo dobrze minęło już 5 lat. Czasem warto zrobić to co podpowiada serce, a nie koniecznie rozum..

Gość don86
Dla mnie zdrada to rzecz niewybaczalna :-( na początku mojego związku z moja dziewczyna ustaliliśmy że zdrada niszczy wszystko co do tej pory zbudowaliśmy :-) jak ktoś to zrobił raz to prawdopodobnie wcześniej czy później zrobi to ponownie :-( więc ja bym nie wybaczył :-(