Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera_20100

Chcę miec taką figurę. Ile musze ważyc przy wzroscie 168cm

Polecane posty

Gość bghyu
Straszne to zdjęcie---anoreksja jak nic!...ale jesli chcesz tak wyglądać to musisz ważyć 40 kg....ja przy wzroście 173 ważyłam 48 kg...ale tak strasznie nie wyglądałam..

Gość Wera_20100
bo podobają mi się bardzo chude dziewczyny. lubie jak aż kości wystają.

Chcesz być anorektyczką? Ty lubisz, a potem będziesz płakała, że to był zły pomysł, bo będziesz w strasznym stanie. Wiesz jakie są objawy anoreksji? Przede wszystkim porozmawiaj z kimś kto CI to wybije z głowy ;D ja mam 168 cm wzrostu i ważę 47 km, ostatnio 48 bo udało mi się przytyć... figurę mam taka: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.tissu.pl/photo/product_big/7/f/b/1_7fb8c3a9dcca.jpg&imgrefurl=http://www.kupujemy.pl/passion-arma-opis-specyfikacja.html&usg=__eefz-d6JwoSZki59vW15NR-GzCY=&h=700&w=490&sz=181&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=UfZZK7hkRyL2mM:&tbnh=157&tbnw=99&prev=/images%3Fq%3Dsexowna%2Bkobieta%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D617%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=700&vpy=52&dur=8420&hovh=268&hovw=188&tx=136&ty=148&ei=ZhASTZy4H4m38QOB4dmDBw&oei=ZhASTZy4H4m38QOB4dmDBw&esq=1&page=1&ndsp=22&ved=1t:429,r:4,s:0 Czuję się z tym conajmniej źle, marze o wielkim tyłku :D

Gość air bar
to ja przy 168cm ważę 66kg, czuję się przy Was jak słonica... :(:(

Gość xyzabcdef
ok. 45 kg musisz ważyć

Ja bym chciała wazyc 60 kg, mam 12 kg niedowagi.. to wcale nie fajne.. bo jak chce przytyc to ciężko, a jak chudne to już praktycznie nie ma z czego i idzie z tyłka i piersi.. wiec na sile czasami jem jak najwiecej, zeby bron Boże nie schudnąć, bo chcę zachować swoje kobiece kształty.

Gość air bar
ja bym cciała ważyć ok.58kg.. byłoby idealnie, chyba muszę się przenieść na dział Diety, ale tak gadają tylko o dukanie.. ;/

Gość Wera_20100
kilko ta modelka ma bardzo ladną figure, choc mi się podobają bardziej kościste ramiona

Gość fdsfds
około 44 kg .

ja też bym chciała przytyć. Przy wzroście 170 cm ważę 56 kg. Chciałabym przytyć do 65:) wtedy bym się czuła najlepiej

Gość dsaddada
tez mowilam majac 170cm i 55kg ze chcialabym wiecej teraz mam 62kg i czuje sie grubo

Ładną.. mi też wszyscy mówią, że zazdroszczą i wogóle.. ale ja czuje się za chuda..

Gość Agnes109
A ja mam 160 i warze 56 kg i jest mi z tym dobrze.

Levviatan-- ciężko mi jest ruszyć tyłek do ćwiczeń:P poza tym nie wiem jakie ćwiczenia musiałabym wykonywać.

Gość kasia151515
guma orbit- jedz sniadania ,slodycze .chociaz z piwo na tydzien i beda efekty po 3miechach

Gość ja cie krece...
guma orbit chyba sobie zartujesz z tym 65kg.Ja tyle waze i powiem ci ze czuje sie okropnie.

Gość z pięćdziesiąt funciaków
I ani grama więcej !

jedz sniadania ,slodycze .chociaz z piwo na tydzien i beda efekty po 3miechach

kurcze nie wysłało całej wiadomości, W kazdym razie według mnie to nic nie daje.. Osobiście piję 2-3 piw w tygodniu, najczęściej w weekendy. Jem pełnowartościowe śniadanka i udało mi się przytyć 1 kg.. po dłuższym czasie. A co do słodyczy się nie wypowiadam, bo ograniczyć to się nie umiem :) No i byłam też na badaniach tarczycy i wyniki wyszły mi jak dla osoby otyłej :D Zadziwiam lekarzy więc ostateczną diagnozą było : "masz bardzo szybki metabolizm, to się zmieni jak będziesz starsza, albo po ciąży"

jem sniadania, jem słodycze, niczego sobie nie żałuję:P Ale nietstety taką mam już przemianę materii. Kiedyś dosłownie na siłę przytyłam 12 kg w rok i ważyłam 62 kg to czułam się wspaniale!!Lubię mieć kobiece kształty, teraz tez nie jest źle ale nie czuje się najlepiej z tą wagą