Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowysad

Czy dziewczyna którasię para prostytucją

Polecane posty

Gość malinowysad

z biedy zasługuje na potępienie? Nie mówię o biedzie typu brakuje mi na tipsy albo waciki ale naprawdę ciężkie sytuacji, beznadziejnej i zostawia natychmiast to jak znajdzie normalną pracę?

Gość zielony mróweć
współczuję takim dziewczynom

Gość fwdrwqefr
tzn jestes prostytutka i chcesz to rzucic i znalezc normalna prace? tak mam to rozumiec? jakie masz wyksztalcenie?

Gość malinowysad
jestem studentką niestety dajką

Gość malinowysad
up

według mnie prostystucja to prostytucja, współczuje tym którzy się na to decydują, ale na pewno zawsze znajdzie się jakieś inne wyjście niż sex za pieniądze..

Gość malinowysad
czyli ta daje za pieniądze bo to lubi i jest jej wygonie jest taka sama jak ta którą rodzice wyrzucili z domu bez grosza i nie może znaleźć pracy a chce studiować i coś osiągnąć, brzydzi się tym co robi to wg was ta sama kategoria?

nie źle rozumiesz... prostytucja to prostytucja nie ważne kto to robi.. ale jeśli chodzi o ocene tej która robi to dla tipsow i tej ktora robi bo nie ma z czego żyć to oczywiście tej 2 bardzo współczuje, ale sex to sex, napewno moglaby wykorzystac swoj talent na ulicy.. poprostu szkoda mi takiej osoby bo nie dosc ze nie ma za co zyc to jeszcze pozniej nie bedzie mogla znalesc sobie nikogo, wszyscy ktorzy sie dowiedza beda wysmiewali i wogole.. trudne do ogarnięcia..

Gość oklep i po sprawie
no pochwalić jej za to nie mozna, ale jak powiedział jeden prorok: "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamień!" chcesz oceniac innych to najpierw sam bądź kryształowego serca!

Gość malinowysad
no właśnie kto jest bez grzechu? I pomyśleć że ta dziewczyna pracuje w renomowanym biurze wykonując uczciwą pracę.

Gość gata12345
malinowysad...chętnie bym z Tobą pogadała, ale nie tutaj, może gg? oczywiście jeśli masz chęć

Gość malinowysad
moje gg: 000000000000000000000000000001, z Twoje