Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia beluszczoni

ja kurde kawa na ławę

Polecane posty

Gość sylwia beluszczoni

cześć chciałam poznać Wasze zdanie w takim temacie mam kuzynkę 46lat rozwódka,jest wstrętną krową,która przy każdej okazji siada mojemu mężowi na kolana albo go głaszcze,mąż zwracał jej za każdym razem uwagę,że to go krępuje ale ona tylko się z tego śmieje,ponieważ w tym roku robię święta dla całej rodziny, od miesiąca mąż mnie prosi żeby jej nie zapraszać bo on przy niej źle się czuje,dzisiaj nie wytrzymałam i zadzwoniłam do niej i wypaliłam że podziękujemy za jej towarzystwo ale chcemy się wszyscy dobrze czuć przy stole a Janka wkurza twoja namolność i odłożyłam słuchawkę składając wcześniej życzenia.Ta małpa wyobraźcie sobie zadzwoniła do moich rodziców z mordą jakie my chamy jesteśmy:O matka do mnie z gębą i kurwa święta na 102:O jak mówiłam o jej zachowaniu rodzicom to matka moja twierdziła że ona od młodego taka na chłopów napalona zawsze była,ostatecznie 3 rozwody ma za sobą/zdradzała:O/ jak byście postąpiły na moim miejscu?

Gość Berserker
bardzo dobrze zrobiłaś, a z uwagi na to, że rodzice mieli do ciebie wąty to w tym roku bym powiedział, że odpoczniemy sobie od was niech se kurwa przemyślą, czy mają bronić ciebie czy kogoś innego

Gość całkowicie czarny kot
Nie dziwię się, że się wkurzyła. Subtelnościa to nie grzeszysz. Ale... pasujecie do siebie. Obu wam brakuje kultury.

Gość sylwia beluszczoni
Berserker mnie to też boli ,że oni tak mojej strony nie trzymają,mają tylko mnie nie mogę ich zostawić samych na święta,trzy lata temu pojechaliśmy na drugi koniec Polski do teściów to mi całe święta płakali przez telefon:O a pogadam jeszcze jutro z mamą bo zależy mi na dobrej atmosferze:) kocie nie rozumiem Twojej wypowiedzi,ja w relacjach z ludźmi nie kombinuje ,nie ukrywam antypatii jak i sympatii :)

Nie rozumiesz? To sprawdź w słowniku słowo subtelność. Można komunikować wszystko wszystkim - trzeba to jeszcz umieć robić tak, żeby nikogo nie urazić, a i samemu zachowac klasę.

Gość mojtek
moze na moich kolanach ktos usiąsc?

Gość sylwia beluszczoni
kocie ja nie widzę braku subtelności u siebie:O jak sąsiad kradnie to ja mówię co słychać panie złodzieju:)

Subtelnie to juz mąż zwracal jej uwage ale ona to ignorowala mausia tez usprawiedliwia jej zachowanie tym, ze ona tak ma od dziecka :D to niech sobie subtelnie zmieni tak by inni czuli sie w jej towarzystwie dobrze skoro subtelnosci nie dzialaly to zachowanie w jej stylu dotarlo :D i oto chodzilo :D

Gość Berserker
przez taką subtelność jest ograniczana nasza wolność wyrażania emocji i to słusznych emocji jak w tym przypadku w dodatku nie robiąc nic tolerowałabyś to samo w przyszłości dobrze zrobilaś a źle rodzice bo widać wcześniej byłaś za bardzo spolegliwa wobec nich

jesli ktoś uważa, że 'wstręne krowy' i 'małpy' to odpowiedni sposób komunikacji - luz :D

kocie :) autorka tak ja nazwala piszac tui na kafe :jest wstrętną krową,która przy każdej okazji siada mojemu mężowi nie ma nigdzie ze takimi slowami do niej bezposrednio wypalila :D

Gość Berserker
jesli ktoś uważa, że 'wstręne krowy' i 'małpy' to odpowiedni sposób komunikacji - luz" może to było tylko stwierdzenie faktu :)

Gość sylwia beluszczoni
o nie kocie nie wyzywam sąsiada od chamów czy nietoperzy tylko od złodziei bo wiem,że kradnie:) to nie jest prowokacja ,moja kuzynka Jola jest straszną nimfomanką,jej córki nawet swoich facetów trzymają od niej z daleka, Jolciu jak to czytasz to wiec ,że ciebie nikt w rodzinie nie lubi a to że twoje panny tak daleko wyjechały powinno dać ci do myślenia mój tata kiedyś w towarzystwie taki koment wrzucił na jej temat ,że do Joli jak przychodzi listonosz to dzwoni rzuca przesyłkęi ucieka:D;)

Gość Berserker
czyli ona ma 46 lat i nadal taką chcicę?

Gość sylwia beluszczoni
ja tylko tu powiedziałam o niej krowa:D no co Wy tak bym się do starszej babki nie odezwała:P:D:D

Gość sylwia beluszczoni
ma taką chcicę ,wiem że do lekarza po hormony poszła bo nocami wariuje:D może śmiech jak tak się tutaj o tym mówi ale dla niej to problem nie lada podejrzewam:) na swoim pierwszym weselu migdaliła się z jakimś muzykiem w płaszczach:D