Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1988a

suknie ślubne z allegro

Polecane posty

Gość ania1988a

witam, mam pytanie, na allegro można zamówić, bardzo kuszące, szyte na miarę suknie ślubne (np. wystawiający madame blanche czy savoi) ceny oscylują wokół tysiąca zł. i opinie są pozytywne. czy ktoś zamawiał może taka suknie, lub zna kogos kto zamawiał i może napisać jakąś opinie na ten temat?

jak mieszka niedaleko to jedz przymierz . bo kupisz i wiecej wydasz u krawcowej na poprawkach :)

na innych forach czytałam o tym salonie w sosnowcu (drugi jest w krakowie) same negatywne komentarze-poszukaj to napewno coś znajdziesz...sama byłam zaciekawiona tymi ofertami ale teraz mi już przeszło;)

Gość ania1988a
a możesz dać linka do tych innych forów?

nie wiem do końca czy mówimy o tym samym...mi chodzi konkretnie o Artystyczna Pracownię Krawiecką Małgorzaty Obajtek w krakowie i sosnowcu (salon maja)...

Gość ania1988a
nie, mi chodzi o salon "Oto Ona'' na ul warszawskiej w Sosnowcu. nie ma zadnych opinii o tym salonie. w katalogu mają te same zdjecia co na allegro właśnie, a w samym salonie prawie nic do przymierznia...

jeśli o ten chodzi to chociażby: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13913830 a jeśli nie o ten to mogę tylko powiedzieć moje odczucia na temat kupowania takiego "kota w worku"...moim zdaniem lepiej trochę do sukienki dołożyć i kupić w sprawdzonym salonie.sama chciałam nową suknie uszytą na miarę i byłam zaskoczona że w takiej cenie można coś uszyć ale byłam skłonna zaryzykować i kupić taką suknię...teraz jednak myślę że lepiej za podobne pieniądze kupić suknię używaną ale którą mogę przymierzyć i której będę pewna że się nie rozleci podczas wesela;)

a ty skąd jesteś? i jaka suknia cię interesuje? ja ci mogę powiedzieć tyle że wolałabym przymierzyć suknię przed złożeniem zamówienia na szycie bo potem może się okazać że wyglądam w niej koszmarnie a już za późno będzie...

Gość ania1988a
jestem z okolic Rybnika, aktualnie mieszkam w Sosnowcu. potrzebuje sukienke na lipiec, ale to juz chyba najwyższy czas zacząć się interesować, tym bardziej,że są teraz promocje, których póżniej pewnie nie bedzie w ''sezonie ślubów"

w sumie możesz spróbować- czasu masz jeszcze dużo więc nawet jak coś będzie nie tak to będzie czas na poprawki (tylko lepiej w takim salonie powiedzieć że ślub masz tak ze 2 miesiące wcześniej to wtedy nie będziesz się denerwować że dadzą ci suknię w dzień ślubu;) i pochodź sobie po salonach wcześniej żebyś wiedziała jak w danej sukience będziesz wyglądać... i koniecznie daj znać czy firma się sprawdziła bo też szukam sukienki ale na październik(w sumie to znalazłam używaną dokładnie taką jak chciałam i to w moim mieście więc problemu z przymiarką nie będzie;) ) i powiedz mi jeszcze czy będziesz chodziła na przymiarki - w sensie czy nie kupujesz tak totalnie przez neta?

Gość ania1988a
ok to jak sama bede wiedziała co zrobie to napiszę na pewno ;)

Gość była panna młoda
zamawiałam przez allegro suknię ślubną. Suknia była szyta w Anglii, za niewielkie pieniądze na wzór sukni z Savoi. Tzn facet miał wzory sukien ale można było zamówić suknię wg swojego wzoru. Mi spodobała się jedna z Savoi, przesłałam link, facet się zgodził. Byłam bardzo zadowolona, chociaż strachu miałam sporo. Zadnych poprawek nie musiałam robić. Jedynie doszły koszty prasowania sukni (wiadomo, że w paczce się zmięła).

Gość natalianikos
ja kupilam suknie WHITE ONE 434 ktora w salonie madonny kosztuje 4.500zl w cenia 620zl i jestem calkowicie zadowolona, trzeba trafic na okazje. i nie szyj sukni za 1000zl na miare z allegro, material i sposób wykoniania takich sukni wcale nie jest dobry..

Gość natalianikos
co do "bylej panny mlodej" tez sie zastanawialam nad tym gościem nawet mam dalej jego strony ale chyba zabardzo się bałam...

Gość ania1988a
a moge prosić o jakieś namiary na tego gościa z Anglii?

Gość ania1988a
(do Natalikos) bo rozumiem, z tego co napisałaś, że kupiłaś używaną?

Gość natalianikos
tak ja kupilam używaną tu masz linka do tej stron yto cos w stylu allegro tylko amerykańskie, ciuchy wysylają podajże z chin.. jesli ci sie uda trafisz na gościa i bedziesz mogla z nim poczatować (jesli oczywiście angielski to nie problem) http://www.dhgate.com/sexy-mermaid-court-train-beading-sleeveless/p-ff80808124e799400124e8647c8e7bd6.html

Gość ania1988a
dzieki za linka, oglądam ta strone i na prawde mnie to kusi. tym bardziej, że ceny sa takie, że ryzyko nie jest znów tak duże.

Gość ania1988a
i wydaje mi sie, że do tego salonu, o którym pisałam powyżej zamawiaja właśnie stamtądsuknie, bo zdjęcia są identyczne niektóre...

Gość klau
Ja widzę tutaj wiele wypowiedzi od firm konkurencyjnych dziewczyny ja też mam suknie z SAVOi jest spuper nie macie się co bać niech te osooby co sa nie zadowolone przyśla zdjęcia na pewno ich nie będa miały a te co maja bo kupiły to wszystkie sa zadowolone pozdrawiam klaudia poczytajcie na innych forach ci co pisza negatywy to przeważnie salony które maja wysokie ceny i odstraszaja klientow od tanszych zakupow

Gość ania1988a
a możesz zamieścic zdjęcie swojej sukienki? ile kosztowała? ;)

Gość była panna młoda
ania1988a -> ode mnie chcesz fotki? Jeśli tak to podaj maila to Ci napisze więcej inf :) i wyślę linka do wzoru sukni żebyś miała porównania jak wyglądał wzór a jak gotowa sunkia.

Gość AskaM
Ja też mogę prosić zdjecia na maila? aska.m@vp.pl

Gość aniaa1988
ania.b14@wp.pl myslalam ze wyslalam wczesniej ale chyba cos pokręciłam

Gość klaja
Dziewczyny może to trochę nie ten wątek ale mam pytanie, czy któraś z was kupowała suknie ze stron dhgte.com whole wedding dresses, jeśi tak możecie mi powiedzieć jak zamówic suknię z tej strony , jakie jest ryzyko i w ogóle co i jak ,i czy któraś z was mogłaby mi może też przesłać jakieś zdjęcia suknie ze zdjecia a oryginału? lub co możecie polecić, jaki inny internetowy sklep?

Gość ania1988a
Hej ja sie bardzo duzo o tym dowiadywałam i wychodzni na to ze niektórzy dostaja ładne sukienki a onno tragiczne to jest loteria

Gość suknia ślubna
Witam, mam do sprzedania suknię używaną w rozmiarze 38-40. W tym momencie wystawiłam ją na allegro http://allegro.pl/przepiekna-suknia-slubna-i1480514654.html Jestem z Dąbrowy Górniczej, więc jeśli byłabyś zainteresowana to zapraszam na przymiarkę. Cena do negocjacji. Kontakt przez allegro.