Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o sluz

sluź

Polecane posty

Gość pytanie o sluz

czesc jestem 4 dni po miesiaczce. Moj dzisiejszy sluz ma barwe białawą, plynna, nie tworzy nitek, nie lepi się. :D Kolor podobny do spermy :P Co to moze oznaczac? nie powinien byc przezroczysty? A moze jestem w ciazy? Cykle 26-28 dni

Gość k71116 k7111111
po miesączce jest ic hce byc w ciązy buahahahahahahaahi lile ty masz lat?????? to sa dni plodne jakby nie wiedziala

Gość pytanie o sluz
po @ poniewaz do zblizenia doszlo w ostatni dzien miesiaczki czyli 6 dnia cyklu, jest to mozliwe w ogole?

Gość popmponik+czerwony+jestem
tka jestem w ciazy urodzisz trpjaczki proponuje sie douczuc biologi i tego ja robi sie dzieci

Gość pytanie o sluz
ale nie chodzi mi o tą ciaże cala. tylko wytlumaczcie czemu taki jest ten sluz. nie powinien byc kleisty? Oznacza on ze teraz jest owulacja, czy ze bedzie?

Gość mama juliana
to sa dni plodne asluz tu niema nic do reczy widze ze ty nawet niewesz kiedy masz plodne i nie plodne hhahaahahha

Gość 89789999999999999
proponuje obserwacje swojego organizmu i mierzenie temperatury wtedy bedziesz wiedziala

Gość pytanie o sluz
Wiec jesli wspolzylam z chlopakiem 6 dnia cyklu-ostatni dzien miesiaczki, bylo krwawienie jesszcze lekkie to jest mozliwosc abym byla w ciazy?

Gość dr med ginekolog
Zwykle przez kilka dni po miesiączce występuje śluz gesty, lepki, nierozciągliwy, mętny (śluz o cechach mniejszej płodności). Chyba Pani taki u siebie zauwazyła. Po kilku dniach w obu tych sytuacjach w miarę wzrostu pęcherzyka jajnikowego pojawia się śluz rozciągliwy, przejrzysty, podobny do surowego białka jaja kurzego (typ śluzu wysoce płodnego).

Gość dr med ginekolog
kurwa co sie pytasz wkoloko o ta ciąże ?????????????????????? wypierdlaj na lekcje biologi tepa dzido

Gość dr med ginekolog
jestes w ciązy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ile ty masz do cholery lat 10

Gość pytanie o sluz
17