Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość login mam taki

czy zgadzasz się z t. freudowską że kobiety zazdroszaczą penisa i jąder facetom?

Polecane posty

Gość login mam taki

odp. uzasadnij

Gość ujdhjdwhfjdfhjhjdfhgjf
Szczerze to tak jak byłam mała czesto jak probowałam sikać do wanny jak chłopak ... :O z wiekiem przeszło hehe facetom łatwiej dojsc do orgazmu .. Łatwiej sikać w roznych miejscach

Gość pastylka123
popieram dziwczyntugalczyka. co to za baba ta freudowska ide jej nakopac do dupy:P debilka

Nie zazdroszczę, ponieważ nie istnieje ku temu żaden powód. Lubię być kobietą, lubię swoją kobiecość. Po co mi męskie genitalia? To byłoby bez sensu, szczególnie, że zbyt ładne to one nie są. 🖐️ Ogólnie Freud był ostro pojebany, gówno wiedział o człowieku, a opisywał jakieś swoje durne domniemania, które nie wiedzieć czemu (być może przez swoją innowacyjność) zostały osławione. Niemal wszystko, co WYMYŚLIŁ nijak ma się do prawdy. On nawet nie stosował obserwacji, po prostu filozofował przed snem i wyprowadzał kretyńskie tezy, w dużej mierze nierzadko opierające się na JEGO przeżyciach. :O

Gość login mam taki
ale jazda wiedziałem że rozpętam burzę, piszę dopiero teraz bo pieprzony komp mi się zaciął

Z jednej strony zazdroszczę z drugiej już nie, pewnie faceci też czasem by chcieli mieć kobiece narządy :D Męskie są łatwiejsze w "obsłudze" i "utrzymaniu" za to pewnie ciągle gdzieś uwiera...

Gość login mam taki
nie wcale nigdzie nie uwiera, jest mięciutko i tak potulnie

Gość KAROLW
POPIERAM TA TEORIE W 100% .przeczytałem sporo jego wypocin i powiem tyle mial glowe na karku