Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abcd001

Ale bigos ;/

Polecane posty

Gość załamana:((((((
bardzo przypaliłaś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Trudno powiedzieć.Jest taki posmak spalenizny . Szukałam w sieci sposobów ,ale nic z tego ;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość załamana:((((((
trzebabyło od razu zmienić garnek w którym go gotowałaś

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nhyutrdfcx
nie siedziec na necie jak sie cos gotuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dodaj czerwonego wina
i powideł śliwkowych jak już musisz go ratować

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość załamana:((((((
No chyba tak... Ja pracowałam w kuchni i faktycznie przypalony bigos trzebabyło wywalić... Czasem pomagało przyprawienie przyprawą "Maggi", ale tylko jak był lekko przypalony

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak jest posmak
to wyrzucic niestety

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bułki z jajem na twardo
zmień garnek, przy czym nie wyskrobuj tej spalenizny do tego co uratowałaś dodaj koncentrat, powidła, winko czerwone,,, możesz rez dołozyc kapuchy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×