Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhyutrdfcx

I co darmozjady ? jak mniemanie o sobie i praca ?

Polecane posty

Gość nhyutrdfcx

masowo dziś sie produkuje darmozjadów po ekonomi, marketigu, zarządzaniu, finansach itp, a tak naprawde jesteście darmozjadami nikomu niepotrzebnymi, żałośni ekonomiści i akwizytorzy potem bujają sie takie patałachy po kraju i płaczą że pracy nie ma wesołych świąt

Gość nhyutrdfcx
nawet jak mają pracę pożal sie boże to i tak musicie sobie zdawać sprawe, że jesteście nikomu niepotrzebni prawda jest bolesna

Gość nhyutrdfcx
nie, jestem ratownikiem i gardze darmozjadami

Gość To,że szkolonictwo zmieniło
się w absurd to jedno,ale ty biedny jesteś ze swoimi kompleksami.

Gość nhyutrdfcx
Ja nie jestem. Razem z tata prowadzimy dom publiczny i zatrudniamy w nim wszystkie kobiety z naszej rodziny. Sami także nieraZ dorabiamy, jak wpadną geje.

Gość i zarabiasz moze w porywach 2k
rzeczywiście człowiek sukcesu z ciebie:D na studia się nie dostałeś to musisz leczyć kompleksy

Gość nhyutrdfcx
jakie kompleksy dziecino, ja tylko sprowadzam was na ziemie, studia nie są szczytem marzeń, też mi coś studiować i być nikim - widac odzywają sie miernoty społeczne po studiach

Gość nhyutrdfcx
WspółcZuję wszystkim , pracujecie za grosze. U mnnie jest wysoka średnia dochodów. Mama zarabia 12 tys., tata 10 tys, ja 8 tys, siostra 12 tys. Razem w rodzinie na miesiąc mamy ponas 40 000zł I co darmozjady? A wykonujemy pracę pożyteczną - zaspokajamy wszelkie potrzeby każdego.

Gość nhyutrdfcx
Nie dostałem się na studia, bo w ogóle nie przystąpiłem do matury. W pracy mialem wtedy gorący okres - wielu panów przychodziło i co, musiałem wykonywać swoja zajepistą pracę.

fakt, ty jesteś kimś pigularzu:D w święta będziesz jeździł w niedogrzanej karetce do zapitych gości, full wypas na maksa. jaka kasa, jaki prestiż, pozazdrościć normalnie. masz choć te 2 tys z nocnymi dyżurami?

Gość nhyutrdfcx
nie dość że głupki po studiach to jeszcze jasnowidze, a kto powiedział że jestem ratownikiem medycznym ? z resztą po studiach inteligentnych jak na lekarstwo, już górnicy i policjanci sa inteligentniejsi, a od ratowników medycznych sie odczep bo jeszcze ktoś taki twoje zapchlone życie uratuje

Gość nhyutrdfcx
Ja już nie jeżdzę na karetce, bo jeździłem po winiaku i mnie złapali. Teraz zbieram puszki i kradnę kable.

Gość nhyutrdfcx
to dla ciebie darmozjadzie po studiach "Nie należy mylić ratownika z ratownikiem medycznym, który to jest uprawniony do wykonywania Medycznych Czynności Ratunkowych (MCR), a ponadto ukończył on 2-letnią szkołę policealną lub 3-letnią szkołę wyższą na kierunku Ratownik Medyczny"

jakbyś kotku skończył studia to byś się dowiedział że twoja praca jest tyle warta ile daje za nią rynek. 3-letnia szkoła policealna? no faktycznie, wyczyn:D gdzie moim studiom podyplomowym po angielsku do tego:D pogódź się z tym że zarabiasz ułamek z tego co "darmozjad" po studiach:D

Gość nhyutrdfcx
otępiała istoto, wkleiłem ci linka żebyś nie myliła ratownika z ratownikiem medycznym, co za przygłupów wypuszczają z tych studiów i to po angielsku,

Gość nhyutrdfcx
moge zarazbiac nawet 1000, przynajmniej wiem że nie jestem odpadem społecznym wciskającym ludziom popeline

ja ci i tak ćwoku zawyżyłam kwalifikacje,a ty nie masz nawet głupiej szkoły policealnej:D "Tytuł ratownika uzyskuje się po ukończeniu 64-godzinnego kursu Kwalifikowanej Pierwszej Pomocy. Daje on najwyższe uprawnienia dla osób nie mających wykształcenia medycznego." jak sobi dajesz byle gówno wciskać to znaczy tylko tyle że jesteś naiwniakiem:D

Gość nhyutrdfcx
sobie nie daje wciskać, żal mi innych, ludzi starszych naprzykład i zwykłych roboli jak są dymani przez tą bande, nie ważne ile złodziej zarabia, zawsze zostanie złodziejem, ale taki przygłup tego nie zrozumie bo myśli że jest kimś jak jakieś zasmarkane nic nie dające studia skończył, i tak marnie zdechniesz z tym swoim angielskim, a ci z praktycznym zawodem ci twój głupi łeb nie raz uratują - to jedyna prawda

tak naprawde żal ci dupkę ściska, pawuloniarzu. skórki nie szły i święta będą skromne?

Gość nhyutrdfcx
Już jestem, miałem klientów, małżeństwo po studiach dało sobie wcisnąć złudne poczucie bezpieczeństwa - ubezpieczenie, a jutro im sprzedam dwie umowy z orange I COOL KOMÓRĘ ZA 1 zł ( a mają już trzy hehe) , tak sobie dorabiam po pracy krojąC takich jełopów :d

Gość nhyutrdfcx
co zaobserwowałem, że własnie tacy po studiach ro najlepsi kliencie, takie buractwo że przeciętna głowa tego nie ogarnia

Gość jdjfd
popieram autora w całej rozciągłości

Gość hooooj
i co ciule, biedaki dARMOZJADY, FANIE WAM ?