Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o poradę

Mamy czy któras pieklą piernik?

Polecane posty

Gość prosze o poradę

Pytałam na ogólnym ale nikt nie odpowiada a ja muszę lecieć do kuchni. Czy jak nie dodam sody oczyszczonej to mi wyjdzie? Bo w każdym przepisie jest ta soda. Mogę dać tylko proszek do pieczenia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak jak jak ajka
WSZYSTKIE SIEDZĄ NA KAFE

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam w przepisie z sodą
i właśnie tak zawsze robiłam, więc nie wiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o poradę
też nie mam. mam tylko proszek :(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość DOBRA SPACERÓWKA1
musi być soda inaczej nie złapie pernik własciwego koloru a poza tym nie za póżno na pieczenie piernika? u mnie od 2 tyg dojrzewa i łapie własciwy smak i konsystencję

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o poradę
Nie wiem czy w ogóle zaczynać go robić bo jak nie wyjdzie z tym samym proszkiem to może lepiej sobie darować?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja lubie swiezy piernik
moze mam zryty gust. Ale jak upieke, to wcinamy prawie od razu ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ale ja robiłam piernik puszek ,bez masy i jest gotowy zaraz po upieczeniu nie musi lezeć. także spokojnie jutro zrobisz jak kupisz sode:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o poradę
to co radzicie? robić z tym samym proszkiem czy na 100% nic nie wyjdzie wiec lepiej odpuścić?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o poradę
?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mi wyszedl z proszkiem do
pieczenia ale jak masz teraz piec to daj sobie spokoj to trzeba najpozniej tydzien pred swietami miec upieczone a nieteraz anajlpeij to i 2 i 3 t ygodnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
daj proszek, chodzi o to żeby wyrosło kolorek i tak będzie bo kakao się dodaje przecież i miód.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość prosze o poradę
Przepis jest taki że nie musi leżakować. To taki piernik do kawki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×