Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15 -latka z Mazur

Dlaczego polskie nasotlatki to debile??

Polecane posty

Gość 15 -latka z Mazur

Dlaczego 90% polskich nastolatków (tzn. w wieku 14-17 lat) to debile? :O tak zwane gimgówna. BO tak sie przyglądam i zauważyłam to.

Gość pastylka123
ty jestes tego przykladem ;/

Gość załamana:((((((
Bo gimnazjum zrobiło z was to. Ja do gimnazjum nie chodziłam i nie było takich debili jak teraz. Nastolatkom z gimnazjów wydaje się że są dorośli i wszystko im wolno

Gość Sanetta
wychowanie a raczej jego brak - tu jest pies pogrzebany czego sie spodziewasz? bedzie coraz gorzej Ja sama nie trawie nastolatków, unikam ich jak ognia :/ Pryszczate, pyskate, zboczone tałatajstwo

Gość Halina Helleńska.
Racja, na zachodzie nie ma gimnazjów i nie ma tyle gimgówien.

Gość Sanetta
Denerwuje mnie to ze społeczenstwo namawia nas do prokreacji, bo niż demograficzny, bo nie bedzie kto na emerytury nasze pracował i takie sranie w banie. Ale na samej prokreacji sie nie konczy, trzeba jeszcze wychowac! A to nie jest łatwa sztuka. Wiekszosc ludzi nie ma zielonego kurna pojecia o rodzicielstwie i maja wyrabane na swoje dzieciaki, totalna samowolka i potem przez to cierpia przypadkowi ludzie i wkładaja gimgówna nauczycielowi kubeł na kopule, no zal pl

Gość załamana:((((((
Za moich czasów rodzice karcili swoje dzieci jak rodzic skarżył się do drugiego rodzica na jego dziecko, a teraz??? Sama tego doświadczyłam dzwoniąć do matki jedengo gimnazjalisty, który na drodze przed moim domem krótko mówiąc: zakłócał spokój. Jego matka powiedziała mi tak: mój synek (15 lat) jest grzeczny, jest na drodze publicznej i wolno mu robić co chce... Czy to jest normalne??? Bo chyba nie

W ogóle cały nasz obecny system edukacji to dno. Nie ma się co dziwić, że taka gównianeria czuje się bezkarna. Aż strach pomyśleć co to z tego wyrośnie. Same recydywy...

Gość Ggyfgfg
Wina wychowania , rodzicow. I wyszly takie patalachy;p ja skonczylam gimnazjum, a osoba dobra i porzadna ze mnie wyrosla:)

Gość Powiem tyle...
Polska młodzież na serio jest jakaś ograniczona... oczywiście nie wszyscy ale napwno ponad połowa (i to byc moze grubo ponad) Nie wiedzą kto odkrył ameryke, nie odróżniają Marcina Lutra od Martina Luthera Kinga (i tak żadnego z nich nie znają). Nie wiedzą jakie kraje lezą w Europie, Nie wiedzą Kto to jest Dalaj Lama i wieele wieele innych, przykłady można mnożyc godzinami.

Gość bezsenna zimna noc
bo teraz mlodziez sie buntuje niczym kordian na szczycie mont blanc.Chca byc najlepsi, najpiekniejsi, najmadrzejsi. typowy chlopak dla naszego dojrzewajacego spoleczenstwa, to chlopak ktory obowiazkowo slucha hip hopu/rapu, jara szlugi i marihuane oraz pije duzo alkusa. Nosi dresy lub szerokie jeansy, bluzy z kapturem, jest czesto ogolony na łyso badz obciety na krotko. W uszach słuchawki i obowiazkowo wypasiony telefon z milionem piosenek hip hopowych. A no i klnie co 2 slowo. Jesli chodzi o dziewczyny to typowe galerianki, wytapetowane, wycackane, wracajace na czworaka z dyskoteki nad ranem :D wlosy bardzo modny blond badz tez granatowa czern, opaleniznai mocny make up. Ale sa tez dziewczyny-wiesniary ktore np. sa naturalnymi blondykami a farbuja wlosy na czern majac przy tym jasne brwi co wyglada kiczowato jak chuj.Do tego oko obrysowane czarna kredka i mysla ze blyszcza. nie kurwa nie błyszcza, moga mi wypolerowac buciki z takim wygladem. dziekuje skonczylam

Gość prostytutka czy tez artystka
nie ma dostępu do kultury wyższej [ bo czyż takową jest ryczytał Dody czy Kobżdzidrak?], nie zmuszano poprzez matematyke na maturze do jej nauczenia sie , nie uczy sie logiki albo tylko wzmiankuje, zaniedbana literatura PIĘKNA , HISTORIA NO I TEN WSZECHWŁADNY POSTMODERNIZM

Myślą, że są bezkarni, że mogą robić co chcą bo niestety nasz system na to zezwala. A spróbuj takiemu zwrócić uwagę, to jeszcze ci nawymyśla i zmiesza z błotem mimo, że ledwo to od ziemi odrosło. Tęsknię za "dawnymi" nastolatkami, nastolatkami mającymi jakieś cele, marzenia, plany - a nie tylko myślącymi gdzie można zabakać, zajarać, nachlać się jak świnia - albo jeszcze coś gorszego...

Gość bachor powinien dostać lanie
Bo dawniej jak bachor nie słuchał to dostał pasem przez dupę i był pokorny, czuł szacunek i strach, tak do rodziców jak i do nauczycieli. A dziś co macie? Promuje się lewacki model wychowania bezstresowego i to są efekty! Rośnie nam społeczeństwo debili bo bachory nie czują respektu. Bachora trzeba przez dupę pasem lać raz w tygodniu co najmniej, nawet jak nic nie zrobił to profilaktycznie!

Gość Danuta z Zachodniej Polski.
JA znam sporo nastolatków, bo w moim sąsiedztwie wielu mieszka, i to prawda, znaczna większość to te przysłowiowe gimgówna, ale są też normalni. Dlaczego większość to gimgówna to ja nie wiem ale fak faktem że to niestety w polsce plaga.

Gość Sanetta
Ja na samo słowo nastolatki dostaje konwulsji. Nie wiem czy ogladaliscie film GALERIANKI, w niektórych ujeciach pokazywali klasę Ali i Mileny, koszmar, po prostu koszmar!! O.O

Tak, kiedyś słowo nastolatek było nacechowane pozytywnie (przynajmniej tak mnie się zdaje), a teraz mnie też ciarki przechodzą jak je słyszę.

Gość Nie mam pomysła na ten nick
Astoria1985 - Racja... Smutne ale prawdziwe... W takiej ameryce czy Francji albo Holandii to ta młodzież jest o 300 razy lepsza... Niebo a ziemia w porównaniu z polskimi nastolatkami.

Gość Obrońca dzieci
@"bachor powinien dostać lanie" Wspaniały plan, zbić dzieciaka za jakiekolwiek przewinienie, albo po prostu "profilaktycznie", mały podrośnie, a opiekun (bo kogoś z takim podejściem nie można nazwać rodzicem) się zestarzeje, starzy ludzie też potrafią być upierdliwy i co rolę się odwrócą? "Starucha" też będzie trzeba bić? Przecież mały będzie tak wychowany, też spuści Ci wpierd*l tak profilaktycznie.

Gość lam łam łam
nie 14-17 tylko 12-21 :classic_cool:

Gość gość Hana
Jaka mać taka nac . Nie ma co się dziwić rodzice są debilami to i dzieci muszą być takie