Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka9292xD

POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Olenka9292xD

hej sluchajcie mam taki problem wyszlam rano z domu nakarmilam rybki bylo ok. wracam do domu okolo 20 patrze a jedna z nich nie ma wogole ogona! zobaczcie sami http://www.fotoszok.pl/show.php/250280_zdja-cie0087.jpg.html co powinnam z tym zrobic? gdy jestem nie obserwuje agresywnych zachowan. maialm 6 skalarow w tamtym tygodniu 3 zdechly nie wiem czemu. ale prosze niech ktos doradzi co powinnam zrobic z ta sytuacja

Gość RYBKA Z OGONKIEM
KOBITO ALE SIĘ USMIAŁAM !!! TY NIE MASZ INNYCH ZMARTWIEŃ ?? ŚWIĘTA IDĄ A TY GUPIKI KUPIŁAŚ ?? JAK MASZ JUZ RYBKE BEZ OGONA TO MOŻE DOKLEJ JEJ Z KAWAŁKA CERATY I NA SUPER GLUE BĘDZIE TRZYMAĆ. TYLKO ŁADNIE WYTNIJ OGONEK :)

Gość Olenka9292xD
a ty nie masz co robic przed swietami tylko na kafie siedzisz? ;/ jesli o mnie chodzi jestem osoba zorganizowaną mam juz wszystko przygotowane jesli chodzi o swieta

Gość ..NATALA..
oleńko jest mi żal rybki i Ciebie.Nie pomogę ,bo się nie znam pozdrawiam

Gość Olenka9292xD
byłabym wdzięczna gdyby wypowiedział się ktoś kto się zna

hmmm...jak miałam gupiki to też tak sobie odgryzały ogony ale nie zdychały od tego. Moze skalary mają podobnie...no chyba że są niedokarmione i zdechly z glodu i ogon tez zjadly z głodu ....ale raczej skoro zdechly to mogly byc chore....moze woda jest skazona?? kup preparat do odkazania wody...

Gość Olenka9292xD
wielkie dzieki :) wode wymienilam