Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka z dzieckiem

Lesbijka z dzieckiem!!!

Polecane posty

Jestem lesbijka. Kilka lat temu zdecydowalam sie na dziecko, teraz wychowuje 8letniego syna, poznalam wspaniala kobiete z ktora wychowuje swoje dziecko. Mojej rodzinie sie to w glowie nie miesci, maja do mnie pretensje oto ze afiszuje sie ze swoja partnerka przy synu, moi rodzice twierdza ze dziecko powinno miec meski wzorzec. Ja uwazam natomiast ze czasami dwie kobiety lepiej wychowuja dziecko niz heteroseksualny zwiazek.

moja przyjaciółka się przyznała , że zaraz po tym jak jej klient się jej do buzi spuścił ona była u mnie i lizała moją "sówkę"

Gość Jak jej tam....
NO i co w związku z tym?? Chwalisz sie czy żalisz? chciałaś nas zaszokować?? Nie widze w tym zadnej sensacji :O

swojego synka też wychowam na lesbijkę, tradycja zobowiązuje

Zasadniczo wszystko OK. Badania wykazały że dzieci wychowywane przez pary lesbijek rozwijają się normalnie. W Polsce wiele dzieci jest wychowywanych w takich związkach, i nic złego z tego nie wynika. Fajnie że masz odwagę się przyznać. To dobrze.

nie mam nic do lesbijek , ale jesli jest tam tez dziecko to dla mnie patologia. jak mozesz wychowac dziecko na normalnego czlowieka? jestem ciekawa co powiesz i jak wytlumaczysz dziecku ze dwie panie to jest ok?? i co w tej malej glowce bedzie sie krecilo???

To nie prowokacja, prosze sie pode mnie nie podszywac. Wy moze nie widzicie w tym zadnej sensacji ale np. moi rodzice, brat, siostra, dziadkowie czy nie ktore inne osoby twierdza ze to chore, to ze nie dosc ze wychowuje dziecko to mieszkam jeszcze z druga kobieta jak malzenstwo. Wmawiaja mi ze syn moze miec przez to uraz na psychice.

I tu widac bład demokracji...ludzie maja za dużo wyboru. A powinno być troche ograniczone żeby człowiek nie wiedizął gdzie iśc.... Dla pani to juz widze za póxno na jakiekolwiek rozmowy. skoro rodzina nie przekonała to i na 100% nikt na forum tego tez nie zrobi. Ja jedynie keiruje moje szczere kondolencje w strone pani syna i naprawde jest mi go żal. Aż z tego żalu pomodle sie za niego dzisiaj i za jego głupia matke. Amen

Gość naprawdę głupi topik
czym ty chcesz szokować? Tysiące dzieci wychowuje się w takich rodzinach: dzieci samotnych matek, rozwiedzionych rodziców, dzieci marynarzy - i nie wszystkie wyrastają na dewiantów.

Znowu demonizujecie. Ja mam ojca, ale większość męskich wzorców zachowawczych czerpię z WWE i amerykańskich filmów.

Wychowuje syna najlepiej jak tylko moge, mojemu dziecku niczego nie brakuje. Ma wszystko, jedzenie, ubrania, zabawki. Syna wychowam na czlowieka ktory bedzie szanowal ludzi niezaleznia od tego jacy sa. Kocham go i on wychowuje sie w bardzo kochajacej rodzinie. Czlowiek ktory jest jego ojcem uznal go, ale z synem widuje sie raz na miesiac, oczywiscie jako ojciec placi mi rowniez alimenty. Syn zostal przy mnie, wiec uznalismy ze lepiej bedzie jesli dziecko bedzie nosilo moje nazwisko. I nie uwazam sie za jakas dewiantke, homoseksualizm jest po prostu ludzki, czy jesli kobieta jest lesbijka to ma niespelniac swoich macierzynskich potrzeb?

Napewno nie ucierpi, jednak moja rodzina sie czepia wmawiajac mi ze moje dziecko jest ofiara mojej orientacji. Rodzicom nawet przeszlo przez mysl cos takiego jak to ze powinnam zostawic dziecko pod ich opieka, ale niezgodzilam sie na to. Twierdze ze jestem dobra matka i dam synowi wszystko to czego on potrzebuje.

dla mnie nic w tym dziwnego, nie przejmuj sie opiniami kołtunów zresztą mnóstwo dzieci wychowuje się w związkach hetero gdzie nie ma szacunku, partnerstwa, bywa przemoc, takie życie

No wlasnie, nie robie nic zlego a rodzice za wszelka cene wmawiaja dziecku ze zwiazek mamy jest zly. Mowiac mi ze rodzine tworzy mezczyzna i kobieta a nie dwoch mezczyzn czy dwie kobiety. Ja wiem ze w kazdej chwili moge liczyc na rodzicow, byl moment kiedy myslalam ze pogodzili sie z moja orientacja ale niestety mylilam sie.

Fajnie jest wychować syna na jakąś "ciotę" ? A jego koledzy w szkole będą się pytać kto odgrywa rolę matki a kto ojca ? Mama Ania, tata Magda ;) zabawne. Żal mi Cię. Albo nie. Ciebie nie. Żal mi Twojego biednego synka, który kiedyś będzie się tak wstydził swojej matki, że na pewno długo z nią nie zostanie :)

Moj syn napewno nie ucierpi, kocham go. A ze swoim ojcem moj synek spotyka sie raz czy dwa razy w miesiacu. Wiec jakby nie bylo moj synek ma oboje rodzicow. Z reszta przy mnie mojemu dziecku niczego nie brakuje, ma zapewnione wszystko i milosc i bezpieczenstwo materialne.

Raz czy dwa razy w miesiącu buhahaha. Kobieto Ty widzisz co Ty piszesz? Nie mam nic do tego, że jesteś lesbijką. Ale to, że dałaś sobie zrobić dzieciaka, to już kompletny brak odpowiedzialności i czysty egoizm. Bo to, że Ty go kochasz to nie wystarczy. Zobaczysz jak mały podrośnie (domyślam się, że jest jeszcze mały i nie rozumie pewnych spraw).

Gość OlciaOlcia_______aaaaa
Nie przejmuj się zdaniem innych :) Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa :) Życzę Wam szczęścia :) Mam nadzieje, że mnie też kiedyś spotka takie szczęście:)

hm.. wiec masz jeden prosty przyklad..kiedy bedzie syn w szkole i dzieci beda sie smiac i pieprzyc glupoty ze muska jest lesba...i jego tatus jest baba. jasne mozna powiedziec zeby sie nie przejmowal tym co mowia inni al nadal bedzie wasza rodzinna inna od wszystkich i to dziecko slepe nie jest. to twoj problem wiec ci naprawde wspolczuje.

hm.. wiec masz jeden prosty przyklad..kiedy bedzie syn w szkole i dzieci beda sie smiac i pieprzyc glupoty ze muska jest lesba...i jego tatus jest baba. jasne mozna powiedziec zeby sie nie przejmowal tym co mowia inni al nadal bedzie wasza rodzinna inna od wszystkich i to dziecko slepe nie jest. to twoj problem wiec ci naprawde wspolczuje.

Gość ja bym wolała żeby
wyśmiewali mnie, że mam mamę lesbijkę niż sama wyśmiewać innych z takiego powodu - to moje zdanie. Poza tym dzieci mogą się śmiać ze wszystkiego: z okularów, z otyłości, z ojca pijaka i to marnuje wszystkim życie? Dla mnie to jest dowód na szkodliwość instytucji szkoły a nie związku lesbijskiego.

oj prosze cie ile rodzin lesbijskich jest w miejscu ktorym mieszkasz??? nie wszyscy ludzie sa w stanie zrozumiec takie sytuacje. ja mysle ze wieksszosc polakow niestety nie potrafi, i dlatego to dziecko bedzie mialo ciezkie zycie mimo iz ma mamusie ktora go kocha i daje mu Prawie wszystko co powinno miec kazde dziecko.

Gość nie widze w tym nic szokujące
go.

twoje zycie, ale jest ok, lepsze to niz synek ma widziec jak tatus napierdziela matke codziennie, ale nie calujcie sie przy synku, nie ejst to smaczen, moze zostac pedalem

Wychowuj syna i nic się nie przejmuj. Badania wykazały że dzieci wychowane przez pary homoseksualne są bardziej tolerancyjne i w żadnym wypadku nie wyrastają na cioty czy coś w tym guście. O wiele większą krzywdę robią dzieciom matki żyjące z tatusiem pijakiem czy sadystą "dla dobra dziecka"