Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijka z dzieckiem

Lesbijka z dzieckiem!!!

Polecane posty

Gość damiangajda
Witam serdecznie, jestem dziennikarzem portalu Onet.pl. Przygotowuję tekst o homoseksualistkach wychowujących dzieci. Czy zechciałyby Panie odpowiedzieć odpowiedzieć na kilka moich pytań? Oczywiście w artykule wszystkie informacje, które pomogłyby w rozpoznaniu zostaną zmienione. Bardzo proszę o kontakt. Pozdrawiam, Damian Gajda Onet.pl tel. 883 614 511 e-mail dam.gada@gmail.com

Sama jestem lesbijką i wiem, jak boli ocenianie "bliskich". Wmawianie konieczności leczenia orientacji to dla mnie absurd; pomijając że siedzę w psychologii i co nieco wiem o tym. Ludzie zamiast walczyć z nami zaakceptujcie nas! Jesteśmy tacy sami jak Wy, nie zaglądajmy sobie wszyscy do sypialni - to tworzenie podziałów bez potrzeby. Był kiedyś taki demot - "a czy homoseksualista może nie tolerować heteroseksualisty?" Hmm.. namawiam wszystkich na refleksję:) Pozdrawiam, a autorce tematu życzę szczęścia i cierpliwości wśród przeciwności otoczenia;*

Gość HkPr0Metal
Oddaj to dziecko Ojcu... robisz mu krzywdę... Nie, to nie jest "normalne" że dziecko ma dwie mamusie... Jakby było, to kobieta mogła by zapłodnić kobietę... Co on będzie robił jak dorośnie? Aby się wysikać będzie siadał na kiblu? Idąc ulicą będzie się dziwił, czemu kobiety całują mężczyzn, a nie odwrotnie? Będzie chodził w sukience? Bo jak inaczej? Większość życia spędzi w domu, przy "kochających" "mamusiach" które nie nauczą go, jak się golić, bo nie mają zarostu... Nie nauczą go, że jako mężczyzna musi dominować, i chronić swoją kobietę, bo obydwie mają pochwy... Jak zapyta mamę, lub... "drugą mamę" czemu penis zaczyna się zmieniać, i wydzielać różne substancje jaką otrzyma odpowiedź? Będzie wychowywany na kobietę (bo kobieta nie umie inaczej), i wyrośnie w najlepszym przypadku (szansa 20% na samobója) na rozpuszczonego, pozbawionego cech męskich "chłoptasia"... KRZYWDZISZ TO DZIECKO! NIE WYGŁASZAJCIE SWOICH TEZ O DOMNIEMANEJ NORMALNOŚCI TEGO ZBOCZENIA! HOMOSEKSUALIZM NIE JEST NORMALNY! NIKT JESZCZE NIE ZAPŁODNIŁ MĘŻCZYZNY PRZEZ O***T, ANI KOBIETY, BEZ NASIENIA! Na serio... przeproś rodziców za głupotę, odstaw małego do Ojca puki jeszcze możesz... I kontynuuj swój chory "związek" z dala od wszystkich, których krzywdzisz...

Gość gość
no i dobrze masz co chcialas zycze powodzenia :)

Gość nielesbijka
metal ty imbecylu, lecz się z choroby zwanej ,,nietolerancja,, i ,,wylewanie żółci,, na podstawie swoich 99% niewypałów w związkach z kobietami, które przez brak Twojego męstwa i kultury, musiały uciec w ciepłe i opiekuńcze ramiona osoby przeciwnej orientacji! Puknij się w ten pusty łeb laiku z gimbazy i świerszczykami pod łóżkiem.