Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmk

szok

Polecane posty

Gość mkmk

dziwna ciąża mojej koleżanki.. miała nieregularne okresy .. jakies 2 tyg temu zrobiła test i okazało sie ze jest w ciązy .. niby drugi miesiac bo teraz nie dostała okresu a miesiac wczesniej miała taki słaby .. a dzis szok ! dowiaduje sie ze lezy w szpitalu na podtrzymaniu 6 miesiac ciązy ..brzuch prawie niewidoczny ..zadnych objawów nie miała tylko tyle co ten okres który mimo to ze ciaza trwała juz 6 miesiecy pojawiał sie , to ja zmyliło i myslała ze jest dopiero w 2 miesiacu .. jestem wszoku bardzo dziwny przypadek .. rozumie ze mozna miesiaczkowac w ciazy do 3 miesiaca ale chyba raczej nie do 5 a brzuch to ma jak w 3 miesiacu ;/

Gość podsumujmy to wreszcie
no i?

Gość pani domu
ja miałam okres do 4-mca ciąży,i wszystko było ok,

Gość mkmk
noi troche mnie to zdziwiło ze chodziła te kilka miesiecy nawet nie wiedzac o tym ze jest w ciazy .. teraz przeciez tylko 3 miesiace do porodu to migiem zleci

Gość hahahahhahhkkkkkkkkkkkkkk
bajki... nie czuła mdłosci? opuniecia nic? super sie czuła..głupota... mdłosci są..awersja na zapachy.a okres moze byc taki brazowy..ale nie zmienia to faktu, ze kobieta czuje sie inaczej bo hormony!

Gość xsxsc dxcd
nie bajki tylko samo zycie..gdyby miała jakies objawy to juz dawno by sie zorientowała ze jest w ciązy a nie w 6 miesiacu ;/