Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdfxg

odprawa online ryanair!

Polecane posty

Gość xdfxg

Witam otoz mam pytanie. Odprawe online mozna dokonac na najwczesniej na 15 dni przed odlotem.Tak wiec wylatuje 27 grudnia wiec zrobilam juz odprawe , ale kliknelam rowniez na odprawe na lot powrotny ktory jest 10 stycznia, to wiecej niz 15 dni. ale odprawa mi sie zrobila.. Czy bedzie ona wazna na lotnisku? Podobno nie mozna 2 razy zrobic odprawy... Pomocy

Gość xdfxg
I jeszcze jedno pytanie. Czy można zabierać ze sobą kiełbase i keczup? Nie mogę sioę bez nic obejść :O

Gość xdfxg
Zgłodniałam od tego myslenia o kiełbasie, jaka jest najlepsza, bo tylko Śląską jem, a chcę innej spróbowac.

Gość xdfxg
ale ludzie sa zalosni... i po co sie debilu podszywasz?

Gość xdfxg
eee no, odpisujecie dziady :O

Gość xdfxg
Odpowie mi ktoś czy nie cholera jasna!!!!!! Ile tej kiełbasy można wnieść na pokład? Jestem uzależniona od kiełbasy śląskiej.

Gość xdfxg
Wolicie kiełbasę z keczupem czy z musztardą? Czy może naraz? Ja ostatnio daję do kiełbasy sos Bologonese ze słoika marki Dawtone. Polecam!

spokojnie 🖐️ skoro odprawa Ci się zrobiła to luz. oni na lotnisku chyba nie sprawdzają daty kiedy dokonałeś odprawy. rajaner ma często jakieś zonki z odprawami. mi np kiedyś nie wydrukował się chyba numer rezerwacji albo numer pesel. ale przeszłam bez problemu. teraz już chyba nie podaje się numeru dowodu także się nie zesraj :P jak rezerwacja wygląda tak jak powinna to nie masz się co martwić 🖐️

Gość egoisia
pracuje na okeciu... nie wazna data kiedy dokonalas odprawy. wazne aby na karcie pokladowej zgadzal sie dzien wylotu. :)

Gość hiuhiu
wow, zsikalas sie w majty z podniecenia, ze lecisz ryanairem?:D

Gość ankahooliganka
jak dokonalas odprawy i masz karte pokladowa na ktorej wszystkie dane sa poprawne to jest ok, nie masz sie czym martwic

Gość egoisia
osobiscie nie polecam low-costow.... jak to mowia.... biedny dwa razy traci

Gość xdfxg
Nie zesikałam się w majtki, tylko dostałam orgazmu. Dostaję go na samą myśl, jak pomyślę o tym. Zastanawiam się tylko, co z tymi kiełbasami? Ja nie mogę wytrzymać bez kiełbas! Echh, całe łózko mam w keczupie,znowu mnie czeka jutro sprzątanie (teraz nie będę sprzątać, bo w nocy też pożeram moje kochane kiełbaseczki) Nie odpowiedzieliście,czy lubicie bardziej kiełbaski z musztardą, czy też z keczupem? Serdecznie polecam kiełbaski z sosem Dawtona Bologonese. Są wyśmienite! Ogólnie to zastanawiałam się nad otworzeniem firmy przewożącej kiełbaski samolotami. Jak myślicie, czy taki interes może wypalić? (...) Pożeram kolejną kiełbaskę ... Cała podłoga jest już zkeczupu. Nie mogę się powstrzymać. Czy na Wigilię można zjeść kiełbasę? Uwielbiam kiełbaskę w żurku wielkanocnym. Karpia nie lubię. Wolę kiełbaski. A Wy?