Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba bez pomysłu

w co się ubrać na sylwestra

Polecane posty

Gość baba bez pomysłu

przyznam bez bicia, że nie potrafię totalnie dobierać sukienek, kolczyków, dodatków i pierdółek. podobnie z fryzurą i makijażem. na co dzień jakoś wyglądam, ale na wszelakie okazje albo robię z siebie totalną choinkę, albo wyglądam jak szara mysza. więc liczę na jakieś propozycje :classic_cool: parę info: impreza w rockowym klubie, mój wiek-23, żadnych butów na obcasie proszę nie proponować fryzurę wymarzyłam sobie taką: http://www.lovelylivtyler.com/gallery/showpic.php?cat=_343&fcat=343&count=60&picid=21275&picno=3&page=1 kieca marzy mi się czarna i raczej prosta, obleciałam sklepy i nic mi w oko nie wpadło liczę na was dzieci drogie.

wejdz na papilota tam dzisiaj byly pokazane fajne przyklady zestawów co prawda studniowkowych ale na sylwka tez sie nadadza i w zestawie sa płaskie buty.

Gość baba bez pomysłu
dzięki, obczaiłam i nadal jestem tak samo mądra jak wcześniej :p strasznie mało studniówkowe te zestawy, ale widać czasy się zmieniają :classic_cool:

Ta druga super i tylko do tego jakieś duże srebrne kolczyki(najlepiej rockowe:P) i baleriny łade i wygodne możesz ubrać do tego cienkie czarnej rajstopy a jak masz szczupłe nogi może byc na tym jakiś wzorek albo całe koronkowe:)