Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h4h4h4

bede juz zawsze sama poniewaz nienawidze mezczyzn

Polecane posty

Gość h4h4h4

w kazdym widze -alkoholika -ruchacza -zdradzacza -egoiste dla ktorego im jestes lepsza tym gorzej dla ciebie:o

Gość butelke zwrotne
a po co to nam komunikujesz oczekujesz że ktoś zaprzeczy Twoim wymysłom?

Gość free men
No źle trafiasz...Tak bywa...Świetnie byłoby, gdybywszyscy ludzie byli szczęśliwi ale to utopia:(

Gość odpierdolcie się
bo to prawda...

Gość Aua
Tez mysle ze nie ma dobrych facetow:(

Gość Janek 0000000
jak wybierasz przystojnych macho-lowelasów to masz prawo miec takie zdanie a spójrz na garbatego ktory bedzie cie kochal miłował i szanował

Gość odpierdolcie się
sad but true

Gość butelke zwrotne
Ale która by chciała być z garbatym Quasimodo miał rwanie tylko u Disneya.

Gość Aua
A jak garbaty okaze sie dupkiem?to podwojna strata

Gość Janek 0000000
to tak bedziecie miałe jak bedziecie patrzec na macho-lowelasow to potem nie miejcie pretensji do calego swiata ze zdradza was alkoholik ruchacz i egoista itd...

Gość Kat von Stadt
Wiesz, ja od dwóch lat dochodzę do takich samych wniosków - faceci to egoistyczne dupki, którzy świata nie widzą poza chlaniem i kolesiami. Oczywiście, są wyjątki, ale zajęte, bądź nie chcące się wiązać na stałe (ale tu już się kłania wspomniana przez Ciebie kwestia łóżkowa). Niestety, pomimo wszelkich uniedogodnień i tak wchodzimy w kolejne relacje w nadziei, iż kolejny będzie tym lepszym modelem. A tu dupa... Kółeczko kręci się i kręci...

Gość butelke zwrotne
Są też takie wyjątki jak ja. Jestem tak dobry że kobiety boją się ze mną wiązać. Nie pije nie gram, nie palę, staram się nie przeklinać, nie mam koleżanek.

Gość juz nie uwierze w milosc
o zgadzam się . ja w kazdym upatruje cech mojego ojca (awanturnik, bił mnie , nie szanuje matki ... egoista, brudas ) nie chce takiego ... :(

Gość Sanetta
życie bez faceta piękne jeeeeeeeeeeeeeeeest!...

Gość Kat von Stadt
Ty butelkowy, wszystko zależne jest od osobowości. Trzeba intrygować. Niestety tacy intrygujący z pozoru wydają się dranie, a później płacz. To samo na odwrót - faceci wybierają puste lalunie. Ja na przykład uważam siebie za dobrą, porządną kobietkę, ale jak dla mnie facet musi mieć charakter a nie słuchać posłusznie poleceń "swojej pani". No a takich panów, mających swoje zdanie a jednocześnie szanujących kobietę, nie przesadzających z piwkami i flaszkami ze świecą szukać.

Fakt, że sporo felernych osobników się kręci. Ale to głównie wina kobiet. Po co trzymają nieudaczników, leni i egoistów, zamiast kopnąć w dupsko? Np. koleżanka tu : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4690835&start=30 I najpierw bleblają coś o ambicji i prawdziwej miłości, potem trzymją nicniewrtych zabieraczy tlenu "dla dobra dziecka" i biadolą na forum. A pomyśl tylko: jeśli następny z kolei gość okaże się cudowny? Może warto dać szansę facetom, nawet sparzyć się ze 2 razy, byle tylko trafić na tego cudownego?