Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdezorientowana?!

Mam to olać?

Polecane posty

Gość Zdezorientowana?!

Jestem z chlopakiem 8 miesiecy ..on wczesniej byl z dziewczyna 10 lat;o czuje sie nadal zagrozna,ona dzis przechodzila obok w sklpeie tak mnie zmierzyla wzrokiem ze praiwe spadlam.. ( dopowiem ze ona go zostawila) On mieszka sam a wczesniej mieszkali razem i jest jeszcze pare rzeczy u niego jej.Mam sie czuc zagrozona?Myslicie ze te 10 lat tak latwo odplynie w zapomnienie..? z tego co mi chlopakmowi nie maja ze soba kontaktu ..napiszcie czy ja jestem taka zdesperowana ze bredze czy nie wiem juz co..

Gość Zdezorientowana?!
Wiem ze moze to jest blachy temat ale ja nie patrze na to wszystko obiektywnie.. moze Wy mi pomozecie o ile nie spicie:)

Gość massauciech
w jakim wieku jest ona on i ty?

Gość Zdezorientowana?!
Ja mam 18lat ,ona 26 a on 29.. jestem z nim szczsliwa. Rozmawialismy juz o tym on mowi ze nie chcial by jej juz za nic ale czasem po pijaku mnie z nia porownuje ze ona cos robi inaczej

Gość Zdezorientowana?!
niby przepraszal,wiesz ja bym to olala gdyby nie mowil tego przy kims;/ale naarzie sie uspokoji,a moze ja histeryzuje..czuje sei zagrozona

Gość massauciech
skoro mowi, ze juz by jej nie chcial to pewnie tak jest To, ze czasami cie porownuje nic nie znaczy. Ja tez czasami mojego chlopaka porownuje do bylego, ale ot tak sobie. w ogole nie ciagnie mnie do exa. Dziewczyna cie zmierzyla, bo byla ciekawa, moze zazdrosna?? Nawet jezeli to ona go rzucila, ale ty jestes atrakcyjniejsza od niej to pewnie ja skreca. Kobiety tak maja.

Gość massauciech
no dobra, ale jak cie porownuje?? mowi, ze ona cos np. robila lepiej?

10 lat o prawie jak małżeństwo.. pewnie nie chciał tego powiedzieć ale powinnaś reagować ja przynajmniej bym reagowała za każdym razem gdyby coś mi takiego wypomniał.albo jeżeli coś już ci powie że ona robi cos inaczej to powiedz że X robił też inaczej.. on się spyta kto to X (jakieś imię męskie oczywiście;))) a Ty powiesz imie jakiegoś byłego chłopaka albo wymyslone. zdenerwuje sie;p

Gość Zdezorientowana?!
Tak troche bede bezczelna teraz ale ject duzo szczuplejsza ale ma krzywe nogi:D ja sie boje ze oni sie przypadkiem spotkaja i co wtedy ,strasznie sie wkurzasm jak nawet blachostke na jej temat uslysze;/a on mnie wtedy pyta 'a ty co do niej masz' a mi uczy opadaja wtedy,w sumie nic chyba do niej nie powinnam miec co?

Gość Zdezorientowana?!
Ja chce miec pewnosc ze on o niej juz nie mysli ale takiej pewnosci chyba nie bede miec co nie:/

no jak to co do niej masz.. to ona spędziła z nim 10 lat a nie ty. ja to juz wyrosłam z zazdrości, to przechodzi:)

Gość Zdezorientowana?!
i tak mi juz troche przeszla zazdrosc,bo na poczatku to bym go pod kluczem trzymalaa a teraz czasem olewka jak mi docina np ze idzie na baby bo ja mu nie dam.;D ale mowie 'jak pojdziesz nie masz po co wracac' Martyneczka..ja o niej coraz wiecej mysle.. juz mi sie snila nawet mam jej twarz przed oczami,jak sa razem sobie wyobrazam;/ musze sobie jakos pomoc:/

Gość paulinuchaaaaa
Ups...hmmm niewiem co napisac,młodziutka jesteś to radzę uważnie oberwować sytuację,ale nie pytaj go o nią bo po co ma sobie ją na nowo przypominać prawda;) A ona Cięzmierzyła,bo wiesz jesteś dużo młodsza od niej i pewnie to ją drażni jako kobietę..pozatym 10 lat to dużo i musisz zrozumieć,że to kawał czasu razem spędzili,ale jak jest z Tobą w związku to nie powinien porównywać juz.!powiedz mu jak to odbierasz-na spokojnie.

też była mojego mi się śnila i miałam paranoje z nią związane ale to w końcu ty teraz się z nim miziasz a nie ona :P

Gość Zdezorientowana?!
I dobrze niech ja drazni stara dupe:D he:P nie no zartuje ,masz razje nie bede mu o niej gadac nic ale te jej szpergaly u niego w domu mnie wkurwiaja ,ale co powiem?odies jej to?eh

Gość Zdezorientowana?!
ale jak sobie z taparanoja poradzilas bo ja ta paranoje teraz mam;/

no to musi przejść z czasem. a przede wszystkim MÓJ mnie bardzo zapewniał,że nic nie czuje do niej, że ona jest mu obojętna. teraz mi głupio ,że tyle kłótni z tego wyniknęło.

Gość Zdezorientowana?!
tak mowisz,bede nad tym pracowac,a co z jej rzeczami u niego w domu?;/

weź mu powiedz jasno i klarownie czy może pozbyć się tych jej śmieci bo nie chcesz żeby coś ci o niej przypominało. powiedz mu,że jesteś zazdrosna, on chyba rozumie dlaczego, żeby pomógł Ci to jakoś przezwyciężyć

Gość Zdezorientowana?!
mowilam mu;/mial to zalatwic w niedzile ale nic.;/ ja bym to wywalila bo to moim zdaniem bezuzyteczne szpargaly ale on...NIE! hmm Martyneczka moze masz jakies gg

Gość Zdezorientowana?!
zajrze jutro ide spac,dzieki wielkie za pomoc:)

Gość Z własnego doświadczenia
Zdezorientowana?! Ja chce miec pewnosc ze on o niej juz nie mysli ale takiej pewnosci chyba nie bede miec co nie:/ Powiem Ci, że takiej pewności nigdy nie będziesz mieć z facetem. Jeden z moich byłych miał przede mną pewną dziewczynę, spotykali się coś ponad 2 lata. Ona zdecydowała się na wyjazd na stałe ze granicę i zwiazek się wtedy rozleciał. Kiedy mnie spotkał, a byliśmy razem 1,5 roku i łączyła nas nie tylko miłość, ale też silna przyjaźń, byłam przekonana, że to przesżłość. Ilekroć pytałam go o tamtą dziewczynę, zawsze był obojętny wobec niej i mówił, że w ogóle już nic do niej nie czuje i że ona nie ma dla niego żadnego znaczenia. Parę razy też słyszałam od jego najbliższych kumpli, gdy go nie było w pobliżu, że on mnie naprawdę kocha i że jest dzięki mnie taki szczęśliwy, że tamta poprzednia nigdy tyle dla niego nie znaczyła. Były już nie tylko wspólne rozmowy o ślubie, ale on już dokładnie zaplanował nawet termin naszych zaręczyn (i przybliżony termin ślubu), które miały odbyć się niedługo po jego wyjździe na kilka miesięcy do pracy. Nie doszło do tego, bo po jego powrocie się rozstaliśmy. Płakał mi, twierdził, że nie chce żyć beze mnie, chciał przynajmniej się często ze mną spotykać, bo, jak mówił, nie wyobraża sobie życia beze mnie. Minęły raptem 5 miesięcy od rozstania, kiedy to od "życzliwej" wspólnej znajomej dowiedziałam się, że...z tą dziewczyną, z którą był przede mną (zdecydowała się jednak na poiwrót do kraju) już oczekują na dziecko, a za 2 m-ce ma się odbyć ślub. I widzisz, jak to jest z tą miłością facetów.