Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kachuna1986

Twarde grudki pod skórą ;/

Polecane posty

Gość Kachuna1986

Teraz mam na brwi, ale zazwyczaj robią się na czole lub na brodzie, raz czy dwa miałam na nosie. Zdarza się raz na miesiąc może raz na dwa. Mam bolącą grudkę, jakby guzek pod skórą -znika samoistnie po 3-4 dniach ale BOLI - to trochę jak pryszcz pod skórą, ale nie da się tego wycisnąć ani dodrapać. Raz jak byłam młodsza wzięłam cienką igłę i sobie przebiłam ze łzami w oczach takiego guzka na brodzie [a więc z centymetr dobry weszła igła] - w środku była maleńka odrobina ropy i tyle ;/ Bolą te "grudki" i to bardzo, pojawiają się znikąd, nie działają prepraty na pryszcze, to miejsce jest twarde i spuchnięte (więc jak mam na nosie to wyglądam jak pijak), nie ma zaczerwienienia Co to jest ico z tym zrobić, bo za pasem wigilia, goście a ja mam brew spuchnięta i z profilu źle wygląda (albo ja widzę aby źle wygladało, moj facet mówi że nie widać, ale się źle z tym czuję) i bardzo mnie boli....

Gość Mwe Vahunu
to glista wedrujaca

Gość byfsah
boooosheee nakłuj to igłą i wygnieć... robisz problem

Gość Kachuna1986
Nie da się, złamałam igłę na brwi i dobrze że wyciągnęłam tę połówkę

Chyba mam coś podobnego ze czasem mi sie pojawia i boli przez kilka dni. Chociaż czasami mi zostaje po tym zwapnienie czy jak to sie nazywa:P Czytałem kiedyś że to nie grozne jest ;) tylko nie ruszaj tego !!!!!!!

Gość Kachuna1986
Urósł ten pryszczol ;///

Też tak mam. Po jakimś czasie znikają. :D Może wybierz się do dermatologa?