Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstanie

rozstanie

Polecane posty

Gość rozstanie

Czytam, czytam i postanowilam napisac cos na temat rozstanie 1"czemu on odszedl?" Odszedl bo chcial, bo widac bylo mu zle, cos bylo nie tak, a my tego nie zauwazalysmy bo nam bylo dobrze ze on jest a jemu widocznie nie. Nikt go nie zmuszal do rozstania no chyba ze my same naszym zachowanie 2" czemu on nie pisze" nie pisze bo nie chce, skoro bylo mu zle z nami to nie pisze bo o po co? nie wymazal z pamieci gdzies tam jestesmy ale nie chce pisac i juz. 3 czemu on pisze? bo w pewnym sensie pozwalamy mu na to. on oze nawet nie mysli ze nas rani, bo udajemy twarde, pokazujemy jak to ssietnie, wiec on tak myslii mysli ze nam to nie przeszkadza. jesli pisze mimo tego ze nie odpisujemy, ze prosimy zeby dal nam spokoj, to juz inna historia 4 czemu on mi robi nadzieje? niestety tak jest ze glownie to my robimy sobie nadzieje,ze kocha ze przemysli, ze wroci. czasem nawet tego nie widzac prosimy blagamy o ta nadieje a on dla swietego spokoju nam ja daje. po co? zebymsmy sie wreszcie odczepily , zeby mial ten spokoj od nas dla ktorego odszedl. niestety czesto nie pamietamy naszych slow, prosb zostaja tylko jego obietnice i tak sie nakrecamy

Gość rozstanie
5 czy klotnie moga zabic zwiazek? mimo ze miedzy nimi bylo dobrze? moga i najzesciej abijaja bo kazdy ma swoja wytrzymalosc, byc moze po kazdej klotni kocha coraz mnie az przychodzi ta ostatnia ktora wypala uczucia do konca 6przeciez zawsze wybaczal i bylo dobrze dla nas bylo dobrze, dla niego niekoniecznie. my przyzywczailysmy sie ze zawsze bedzie wybaczal ale niestety kazdy ma swoj czas i wiecej juz nie moze 7 on jest niedojrzaly bo mnie zostawil a moze wlasnie jest dojrzaly bo mial dosc i powiedzial pas. bo on tez ma prawo byc szczesliwy. jesli my mu tego szczescia nie dajemy to nie chce z nami byc. niedojrzaly bylby jakby oklamywal ze kocha ze chce. jego ta decyzja na pewno tez wiele przemyslen kosztowala. tylko ze on myslala w czasie zwiazku a my myslimy o tym jak juz sie rozpadnie

Gość głupi temat.
.

Gość swietny temat!
i dziewczyna ma absolutnie racje!! ale do tego to trzeba dojrzec.....

Gość upupupupupupupupu
up

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuu