Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyghyh

CZY TAK NAPRAWDĘ ODMAWIACIE POKUTĘ?

Polecane posty

Gość fyghyh

BO JA NIE

Gość ja nie chodzę do spowiedzi
to jakas bzdura wymyslona przez klechy na ich walsne potrzeby ,protestanci sie jakos nie muszą spowiadać i też sa chrzescijanami :)

Gość ja tez nie, no czasami
rzadko chodze do psowiedzi

Gość sabotażowa owa
poznaj warunki dobrej spowiedzi... i wtedy dowiesz się, że spowiedź bez pokuty jest nieważna... i zaraz ktoś naskoczy, że spowiedź to dno itp... ale ja pisze w kontekście osoby, która już do tej spowiedzi poszła, więc odczuwała taka potrzebę - dlatego uprzedzam zbędne komentarze

Gość ja tez nie, no czasami
pokuta to mam by pokuta, a nie odklepanie litanii. ja wolę zadośćuczynic komuś, naprawi błąd. o litanii zwykle nie pamiętam. pokuta to ma by jakaś przykrośc dla Ciebie chyba, prawda? a modlitwa ma by przyjemnośią, głupie te pokuty, co księża dają.

Gość a co maja ci sie kazac biczowa
to nie wymysł klech tylko w bibli pisze protestanci to oni sa z nazwy chzescijanami oni nawet w Jezusa nie więżą który jest w hostii

Gość blah blah powiem tak i juz
Protestanci sie spowiadaja, ale jest to taka spowiedz ogolna na poczatku nabozenstwa, przeprasza sie za grzechy w mysli i podczas ogolnej modliwy i nie ma zadnego dukania grzechow do ucha ksiedza, ktory i tak ma to gleboko w powazaniu :o. Ja mimo to chodze czasem do spowiedzi :o i odmawiam pokute...

Gość blah blah powiem tak i juz
a co maja ci sie kazac biczowa - no teraz ty wymyslilas/es z tym Jezusem :D:D:D Radze poczytac troche zanim zaczniesz gloscic teorie z palca wyssane albo lepiej pogadac z jakims protestantem. Jak chcesz podesle ci wlasnego meza :)