Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgdwawmd

Co z tym seksem i kobietami :-(

Polecane posty

Gość mgdwawmd

Witam. Z moja dziewczyna jesteśmy razem juz od 3 lat. Ostatnio nasze życie seksualne nie układa sie najlepiej :-( ciągle muszę o to ją prosić a ona ciągle że ją głową boli, nie ma siły, spać jej sie chce, odrazu zasypia, a jak sie kochamy to widzę że robi to dla świętego spokoju :-( nie chce o tym ze mną rozmawiać bo uważa że wszystko jest wporządku :-( uważa że na zimę zawsze tak ma :-( możliwe to? :-( a ja też mam swoje potrzeby :-( ostatnio dla niej raz w tygodniu to i tak za często :-( nie wiem co z tym zrobić :-(

Gość fsfdsfds
raz w tygodniu to wcale nie jest czesto

Gość blah blah powiem tak i juz
Moze bierze tabletki anty? Po tabletkach potwornie spada libido i kobietom sie w ogole nie chce baraszkowac...I to naprawde jest problem wielu kobiet bioracych tabletki, ktory potwierdzony jest jako skutek uboczny tabletek.

Gość dfsd
moze faktycznie nie ma ochoty. to sie zdarza.

Gość mgdwawmd
Nie bierze tabletek

Gość i ja tak mam...
nie biorę tabletek a bardzo rzadko mam ochotę na seks... wiem że moj mąż ma dużo wieksze potrzeby, dlatego robię to niekiedy żeby mu sprawić przyjemność choć sama wcale nie mam ochoty... Nie wiem czemu tak jest:( kiedyś mogłam się kochać codziennie, nawet kilka razy:/

Gość mgdwawmd
Kobiety powinny wiedzieć czemu tak mają :-(