Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elwira 32

Kto ma taką teściową!!!!

Polecane posty

Gość Elwira 32

Moja teściowa nie dość,że się wtrąca w nasze małżeństwo, dyktuje nam jak i co mamy robić to jeszcze notorycznie kłamie. Kiedyś podsłuchałam jak nadawała do mojego męża na mnie- mąż mi o tym też powiedział.Przy jakiejś okazji gdy byliśmy we troje,wygarnął jej co do niego na mnie mówiła.Ona klęknęła na kolana i przysięgała,że nigdy nic złego na mnie nie mówiła.Gdy mąż nie dał za wygraną i powtórzył jej to wszystko przy mnie, powiedziała,że musiał ją ź le zrozumieć. Najgorsze jest to,że nie jest to odosobniony przypadek.Zdarza się to często. Nie jest chora umysłowo.Co robić?

Moja potencjalna jest taka sama, wredna małpa... A przy mnie udaje taka sympatyczna.... Wiele razy slyszalam jak mnie obgaduje, albo zmienia temat kiedy wchodze do pokoju. Staram sie ograniczac kontakty z nia, bo im mniej mnie widzi i slyszy, tym mniej rzeczy moze nawymyslac. Radze Ci to samo

Gość minerały z syberii
mam podobnie, tez jestem juz wykleta z całej rodziny, bo na mnie strasznie najezdza, dlatego ze jako jedyna potrafie jej wszystko w twraz wygarnac, na dodatek młodszemu synowi, gdy sie przeprowadzał dała lodówke, pralke całe sprzety, meble a nam nic, chociaz ja jestem bez pracy bo koncze studia, a jestem w ciazy. gdyby nie moi rodzice mieszkalibysmy na ulicy

Gość Elwira32
Byłam grzeczna dla niej. Jestem z dobrej rodziny .Ani ja, ani moi rodzice nikomu by nie zrobili krzywdy. Zawsze przywoziłam jakiś prezent. Ona też starała się niby. Teraz gdy ją znam już 10 lat wiem, że nie jest nic warta. Kamuflowała się wcześniej.Teraz się odkryła.Jest zazdrosna,że nam się nieźle powodzi. Jej też nieźle,ale najlepiej by było jakby synek oddawał jej przynajmniej pół swojej pensji. .Najgorsze jest to że nastawia mojego męża przeciwko mnie.Ale pocieszam się bo mąż jej córki ma to samo. Tylko dzieci teściowej są dobre i mądre, a my i wszyscy inni / moi rodzice również/ debile i prostaki.

Gość tez mam wstretnaa
ja tez mam taka...juz kilka razy slyszlaam od osob trzecich ze sie dobrze o mnie nie wyraza...ale po probie wytlumaczenia tego mojego meza z nia ona cisgle sie zarzeka ze nidy zlego slowa na mnie nie powiedziala...

Gość Elwira32
Próbowałam różnie.Nie dzwoniłam.Rzadko do niej przyjeżdżałam.Myślałam,że się opamięta.Ale to nie dało rezultatów. Wiem,że w swojej rodzinie i do swoich przyjaciół mówiła ,że jestem niedobra bo powinnam codziennie dzwonić do niej, bo przecież może być chora, że jestem k.... Mąż wie,że jestem porządną dziewczyną.Mam małe dziecko i nigdzie sama nie wychodzę.Nie wiem co robić.Uznam ją chyba za kobietę niespełna rozumu, bo już sił mi brakuje.