Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu można zrobic

Roztyła mi się dziewczyna i nie widzi w ogóle problemu a mnie przestaje kręcić

Polecane posty

"Czytam Cie od wielu miesięcy, wydajesz się rozsądnym facetem. Nie odsłaniaj się tak bardzo, żebyś nie miał z tego powodu problemów" Przez kilka miesięcy to mnie nie było :) Teraz posiedzę tydzień lub dwa i znów mnie nie będzie :)

Gość Do Mało stanowczego
Zaciekawiona twoimi postami zrobiłam mały rekonesans po innych portalach i nie było trudno znaleźć twoje wpisy. Teraz wiem o tobie i twojej miłości jeszcze więcej. Znikniesz z forum na jakiś czas ale to co napisałeś zostaje tu.

"Zaciekawiona twoimi postami zrobiłam mały rekonesans po innych portalach i nie było trudno znaleźć twoje wpisy. Teraz wiem o tobie i twojej miłości jeszcze więcej. Znikniesz z forum na jakiś czas ale to co napisałeś zostaje tu" O ile nie poproszę moderacji o usunięcie ;) I na innych portalach nie pisuje pod tym nickiem :) Można powiedzieć, że projekt "Mało_stanowczy" funkcjonuje tylko i wyłącznie na kafeterii. I dokładnie wiem co tu napisałem. A czego nie napisałem też wiem :)

Gość Do Mało stanowczego
Wiem, że nie używasz tego niku na innych forach. Radzę ci poprosić moderatorów o usunięcie tych wpisów. Im szybciej tym lepiej, bo mniej osób je przeczyta.

Gość Do Mało stanowczego
Ja jestem życzliwa ale nie wszyscy tacy są. Skoro ja nie miałam problemu, żeby rozpoznać ciebie w internecie, inni tez nie będą mieli z tym problemu. Nie chodzi tylko o ciebie. Pomyśl o kimś innym i zacznij dmuchać na zimne.

Swoją droga ciekaw jestem czego możnaby się dowiedzieć o mnie i mojej miłości :) Może jak ma na imię? Albo ile ma lat? Ewentualnie czy jesteśmy małżeństwem, czy w "wolnym związku"? Gdzie mieszkamy? Albo jeszcze lepsze - gdzie pracujemy?:) Miłego popołudnia :) 🖐️

Gość typowe zwalać winę na kobietę
jak w temacie nie tyle dziewczyna Ci się roztyła, ale faja Ci mięknie miękka faja jest niezależna od tuszy partnerki za dużo filmików z netu i za dużo robotek ręcznych to potem faja się przyzwyczaja i mięknie gdy nie ma wsparcia ręki

Gość obserwator rzeczy dziwnych
Mało stanowczy nie bagatelizuj tego co przeczytałeś

Gość pola_30_
wyślij ją do dobrego endokrynologa, trzeba sprawdzić dokładnie tarczycę i wydzielanie kortyzonu, może dopadło ją albo choroba cushinga albo niedoczynność tarczycy, albo jakieś policystyczne jajniki. musisz jej pomóc

Gość typowe zwalać winę na kobietę
faja Ci opada także dlatego że laska Ci się znudziła skoro kiedyś od razu miałeś erekcję na samą myśl o seksie z nią to naprawdę uważasz że te kilka kilogramów to zmieniło ? ciekawe na kogo lub co zwalisz winę gdy ona schudnie te 15-20 kilo a faja nadal będzie Ci opadać aaaa już wiem, wtedy będziesz sie skarżyć że seks z nią jest nudny bo już wszystkie sztuczki i pozycje przerobiliście

Gość zaje26bista
mam dokladnie taka sytuacje ze swoim.........tylko to on sie zapuscil!!! fuck :/

Gość Argos
Stary..ona dokładnie sobie Ciebie owinęła wokół palca grając na Twoim sumieniu.Z tego co piszesz,zanim zaczęliście być ze sobą,nie miała nadwagi,no a skoro już Cię poznała i dokładnie oplotła to uznała ,że może się zaniedbać i pozwolić sobie na wszelakie zaniedbania,bo widocznie uznała ,że już jesteś jej na wieki.Takie słowa że ,,jeśli odejdziesz to znaczy że nigdy jej nie kochałeś" to czysty szantaż emocjonalny tak samo jak jej fochy i płacz.Zrecznie Toba manipuluje grając na uczuciach, i nie ma przed tym żadnych oporów.A póżniej dojdzie do tego ,ze to jeszcze wszystko Twoja wina i inne tego typu bzdury...więc bierz nogi za pas póki nie jest za póżno,takie moje zdanie.Acha ,i jeszcze jedno.Wcale nie jesteś impotentem,bo mi na widok wielkiego, galaretowatego i trzęsącego się wielorybiego cielska także by nie bryknął i to z jednej bardzo ważnej przyczyny-NIE MA W TAKIM CIELE NIC SEKSOWNEGO,POCIĄGAJĄCEGO CZY NAWET KOBIECEGO!!! Pozdrawiam

co tu można zrobic => Zmień pannę. Obecna już nic z tym nie zrobi. Schudnie dopiero, jak ją rzucisz. Dla Ciebie starać się nie chce.