Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wonsmierdzieluparszywy

wydzwania do mnie jakis stary koń

Polecane posty

po 4w nocy co zrobić...przypierdolić czy jak? dziewczynką jestem, zrobilam mu kiedys loda i na tym nasza love story sie skonczyla a on mi dalej i dalej... dzwonil w sobote PÓŁ NOCY na numer mojej kochanej mamusi dodatkowo ma straszne liszaje na brzuchu takie purchawy wielkie tylko nakłuć i czekać aż pęknie. i puszcza bąki pod kołdrą-cichacze. tzn. nie takie prrrrry tylko takie utajone bardziej takie pffff.... taki przyczajony tygrys-ukryty smok, rozumiecie. i w środku nocy dostaje od niego smsy z wyzwiskami. mam go tez wyzwać czy mieć trochę godności i nie gadać z przygłupami?

Gość luk chopie
godojoncy koń a wigilia jutro :P

Gość logicznie rzecz biorac
zoofilia

no ja wiem wiem. wiec co sie robi z koniami? znajdzie się tu jakiś stajenny może?

Gość to myr stary koń stajenny
:D

godojoncy koń hehehe ;-) organizuję zbiórkę suchego chleba przynieście co łaska...

Gość teraz pan ma relax
nie ma chleba mąż wszystko zjada

{ dodatkowo ma straszne liszaje na brzuchu takie purchawy wielkie tylko nakłuć i czekać aż pęknie. i puszcza bąki pod kołdrą-cichacze. tzn. nie takie prrrrry tylko takie utajone bardziej takie pffff.... taki przyczajony tygrys-ukryty smok, rozumiecie. } Oczywiście że rozumiemy. :classic_cool: :D Świetne. :D

on tu kiedyś pisał że dziewczyny nie może znaleźć biedny no ja sie nie dziwie. ja sie z nim czułam w sypialni jak żyd w komorze gazowej. wrażenia nie do opisania ;-) ale odpisała mu taka jedna napalona 30cha i kisielem. te baby to dzisiaj naprawdę gorsze od chłopów ech

ale nic włączyłam se szum morza+ poskrzekiwanie delfinów jestem kwiatem lotosu ummm... ummmm...