Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czt to normalka

dekold u kobiety

Polecane posty

Gość czt to normalka

chciałabym sie poradzić Was drodzy kafeterianie, czy to normalne , zeby moj facet zwracał mi uwage ze nosze zbyt duze dekoldy w bluzkach? jestem juz z nim dlugo, nigdy nie dalam powodu do zazdrosci, a tu wielkie oburzenie od jakiegos czasu ze nosze bluzki z dekoldami....

Gość fdghdfgdfdggdfgddf
Raczej dekolt! Jak masz fajne cycki, to nie dziw sie, ze facet Ci zwraca uwage - prowokujesz swoim ubiorem innych mezczyzn.

głupi facet, kobieta jest kobietą i ma się podobać innym. Powinien myśleć, patrzcie durnie, możecie tylko gały wybałuszać, a ja sobie mogę wycałować piekne jędrne cycusie.....o hiszpanie nie mówię , bo jestem wstydliwy.....

Gość czt to normalka
racja dekolt... zbyt długie przesiadywanie w necie prowadzi do tego , ze zapomina sie ortografii:) uwazam , ze to normalne, ze kobieta chce zalozyc dekolcik , szczegolnie jesli ma rozmiar biustu C ... a nie ciasny golfik.... Drogie Panie- też tak czasem macie ze swoimi facetami?

Gość aaabbbcccdddeee
Oczywiscie.... Ja nawet usłyszlam tekst "Możesz nosić tylko przy mnie"... Nie mam jakiś wielkich piersi..b o tylko miseczka B.... i jesteśmy razem 4 lata.. więc nie wiem o co chodzi :D

Gość czt to normalka
dekolt nie, znow jakbysmy sie zaniedbaly to też niedobrze , bo mniej atrakcyjne.... :)

Gość aaabbbcccdddeee
Tak źle i tak nie dobrze:O