Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyganeczka37

Mam 2 dorosłych dzieci i znow jestem w ciazy....

Polecane posty

Gość cyganeczka37

Mam 2 dzieci 1 i 18 l, sama je wychowywalam od malenkiego bo tatus , bil mnie i nie pracował, pomogal matka jakos tam ogarnial temat.Teraz jestem w 6 tyg ciazy z partnerem hmmmm.. srednio nadajacym si e do nowej rol, niem a domu a ni stałej racy, j atez niemam warunkow u siebie w domu cistnota jak licho po ylu latach wpadka, jak ja glpia jestem znow czeka mnie pewnie samotne wychowywanie.

Gość adinnnaaaaaaa
to jakich ty sobie wybierasz partnerow. rozumiem wpadka wpadka, ale z kim ty uprawiasz sex?

Gość blablablum
Chyba nie jest tak źle, masz komputer i internet :O wiesz jest coś takiego jak chociażby prezerwatywa

Gość cyganeczka37
był t jedno razow wyczyn i niestety tak sie skonczył chyba plodna jestem bardzo.

Gość ulalaaaaa
płodna i głupia i nieodpowiedzialna ...tłumaczenia jak nastolatka ...a już dawno nią nie jesteś...

Gość jesteś jebanym pustakiem
i to jebanym przez debili :o

ja tez dwoje dzieci....jedno 18 drugie 14...i .....od roku starmy sie o dzieciatko...chcielibysmy bardzo....ale rozumiem ze jesli sie nie ma wsparcia od drugiej osoby to trudno sobie poradzic w zyciu....powinnas zadbac o antykoncepcje...choc juz na to w tej chwili za pozno....adopcja..jedyne co mi przychodzi do glowy...