Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOWY JOOOOOOORK

CZY MAM DEPRESJE JEŚLI TAK TO JAKĄ????!!!!!!!

Polecane posty

Gość NOWY JOOOOOOORK

Nic mi się nie chce wstaje o 11 bo wcześniej nie rusze się z łóżka potrafie potem pół dnia przesiedzieć przed kompem w piżamie albo, wogóle chodzić w piżamie dzień w dzień (oczywiście prysznic codziennie i piżamy zmieniam) Jestem młoda a, wogóle nie chce mi się spotykać z ludźmi boje się wyjść sama do sklepu osiedlowego pomocy :(

Gość ankahooliganka
kup psa, bedziesz miala dla kogo zyc a to najwazniejsze, wychodzac z nim na spacery chcac nichcac zawsze spotkasz sie z ludzmi :) tez czesto mam tak jak Ty- leze w lozku i nie chce mi sie wstac... bo po co...?

A jak dlugo masz te objawy? Napisz wiencej objawów spobuje cos doradzic duzo czytam o depresj

Gość NOWY JOOOOOOORK
mam tak już z rok oczywiście są dni kiedy się ubieram i wychodze do ludzi ale, jeśli nie musze siedze w domu i "gnije" czuje że jest coraz gorzej,boje sie jutra...:(

Gość ankahooliganka
innym rozwiazaniem jest znalezienie sobie hobby, zacznij robic cos o czym od dawna marzylas, ja np kupilam gitare i zaczelam nauke, sama. Teraz potrafie przebrzdekac na niej caly dzien :)

Gość NOWY JOOOOOOORK
mam 2 psy rodziców i braci ale, i tak nie chce mi się żyć!!!

Gość NOWY JOOOOOOORK
mam 19 lat i od nowego roku postanowiłam że pójde do pracy rodzice mówią mi że nie musze ale, skoro chce to moge spróbować są kochani ale, ja wreszcie musze zacząć na siebie zarabiać boje się strasznie że będe musiała obcować z ludźmi na codzień strasznie się boje nie wiem co robić żeby to przezwyciężyć!!