Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nomi333

nastrój smutno-świąteczny

Polecane posty

no i mnie dopadło. w radiu jakieś smętne piosenki puszczją, za oknem ciemno a ja się zaraz chyba popłaczę. próbowałam sobie wmówić, że są święta, trzeba się cieszyć, ale ja nie umiem. czuję się już zmęczona wszystkim, życiem, szkołą. sprawy sercowe legły w gruzach, a myślałam, że się uda. proszę, niech mi ktoś napisze jakieś miłe słowo. znacie jakieś piosenki podnoszące na duchu ?

Gość Labababaguga
Posłuchaj sobie Lady Gagi. Może nie jest to wybitna muzyka, ale każda jej piosenka jest stworzona z radością, nowym pomysłem. Autorko, są takie chwile kiedy przychodzi dół i depresja... Najgorsze jest wczuć się w ten stan. Pomyśl, że skoro legła w gruzach ta miłość, to nie była miłość! Jeszcze czeka na ciebie:) nie smuć pzdr ❤️

dzięki. jak przeczytałam "Pomyśl, że skoro legła w gruzach ta miłość, to nie była miłość! Jeszcze czeka na ciebie" to łzy mi stanęły w oczach.

Każdy ma wahania nastroju, tylko media wmawiają nam, że podczas świąt powinniśmy mieć super nastrój i na komendę wszyscy się cieszyć w terminie ustalonym odgórnie.

Gość Labababaguga
Mam nadzieję, że nie napisałam nic co mogłoby cię doprowadzić do jeszcze większego smutku ? Ej no, za 20-30 lat będziesz się smiać i wspominać te chwile :) Więc nie trać czasu na smuty bo przed tobą jeszcze kuuupa życia,TRZEBA ŻYĆ! Każdy ma jakieś problemy grunt to radzić sobie z nimi ;)

dziękuję, za słowa wsparcia. to bardzo ważne dla mnie. idę się przewietrzyć :)