Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Pigi

Sciąganie klątwy, odwracanie złego losu

Polecane posty

Gość gość
czytam tu różne komentarze ,nie wierzcie w klatwy itd ,,,ale wiem ,że one są ,sama doświadczyłam ,a najbardziej moje dzieci ,moja matka zazdrości mi niemal wszystkiego ,dzieci ,męża pracy ,pieniędzy ,i czego nie ruszyłabym się ,nic nie wychodzi ,mimo dużych wysiłków ,,pracy ,,,,,,,teraz chronię się przed jej atakami enmergetycznymi i ucięłam z nia kontakt na dobre ,-jeszcze batowa mojego męża ma takie oczy fałszywe ,jak my z moim mężęm mieliśmy dwa auta ,ona ciągle do swojego męża ciągle latała z pretensjami ,oni maja dwa auta ,my nawet ani jednego -samochód stanął na drodze ,i popsuł się na dobre z niewiadomych przyczyn ,nawet żaden mechanik nie miał powiedzieeć ,dlaczego nie jeździ ,,,,pozdrawiam niedowiarków

Gość gość
Mój mąż w zimę stulecia wyszedł do pracy i więcej nie wrócił.Poszukiwania trwały dwa miesiące.Została córeczka(3-mieś.) .Próbowałam wszystkiego,aby Go odnależć.Nigdy nie zwątpiłam,że żyje.Ktoś mipowiedział,że w pobliżu mieszka starsza Pani która potrafi powiedzieć,przepowiedzieć co stało się z moim mężem.Przez miesiąc regularnie co tydzień mówiła,że jest,że żyje i przebywa gdzieś głęboko.Oczywiście wtedy milicja to olała.Natomiast 7marca ta wróżka powiedziała,że mąż nie żyje.Na drugi dzień znalazła go milicja pod cienką warstwą śniegu.O złych oczach też mogłabym coś powiedzieć.Nie jeden raz tego doświadczyłam tego na sobie.Więc nie opowiadajcie,że takie rzeczy nie istnieją,bo mamy taki wiek ,bo czasy w których się nie wierzy w zabobony.Też tak mówiłam,dopóki nie doświadczyłam na własnej skórze.

Gość gość
wruszkie wiadza to wszystko od demonów i dla tego Bóg zabrania wruzenie bo sprowadza cierpienie na siebie i rodzine

Gość gość
Czy mogłabyś proszę na maila wysłać mi do kogo chodziłaś ? Mam bardzo straszną sytuacje i naprawdę potrzebuje pomocy

Gość gość
Chodzi o tą starszą Panią proszę

Gość Monika

Witam serdecznie polecam Panią która zdejmuje klątwy  czarną magię i pomaga zajść w ciążę, którzy się starają i nic nie wychodzi. Jej mail rytual.pomoc@wp.pl. Nigdzie się nie ogłasza, idzie to pocztą pantoflową. 

Gość Marta

Ja też miałam na sobie jakieś dziadotwo. Nie wiem co to dokładnie było, czy voodoo czy klątwa jakaś, ale życie sypało mi się na potęgę, praca, kasa, związek wszystko. 

Ciotka poleciła mi jakąś babkę, co mieszkała za granicą, ale generalnie nie miałam żadnych większych nadziei. W kazdym razie nie miałam nic już do stracenia i zgodziłam się na to oczyszczanie. Najpierw zaczęłam lepiej spać, a później zaczeło się coś gdzieś tam jakoś powoli układać i po jakimś czasie powoli ale zaczęłam wychodzić na prostą. Nie załuje i drugi raz zrobilabym to samo za ostatnie pieniądze, bo wiem jak mnie to pomogło. Gdyby któraś potrzebowała takiego oczyszczania, to serio polecam Oriana Orin 694687349. 

Aaaa i jeszcze powiedziała mi, że dodatkowo miałam jakąś klątwę pokoleniową. Masakra jakaś, nawet nie chcę tego pamiętać.

Mój pech polegał na tym że nie mogłam nigdzie znaleźć pracy wysyłałam milion CV chodziłam na rozmowy o pracę zawsze słyszałam że zadzwonią do mnie ale nigdy nikt nie zadzwonił. Byłam bezrobotna szukająca pracy ponad rok . Koleżanką poleciła mi skorzystanie w Ezo-Centrum ze ściągnięcia klątwy wykonałam rytuał ale czułam że i tu będę miała pecha i nic się nie uda . Po 2 tygodniach od rytuału dostałam wiadomość żeby pojawić się na rozmowie o pracę szłam z nastawieniem takim że znowu będzie to samo co zawsze . Ale tym razem się udało zaproponowali mi odrazu dzień próbny w pracy . Byłam strasznie zszokowana ale i szczęśliwa że wkoncu mi się udało. Mam pracę juz od 3 miesięcy i bardzo lubię to co robię.  Ten rytuał był najlepsza rzeczą na którą się zdecydowałam . Całkowicie zmienił moje życie . Polecam Ezo-centrum 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować