Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowodoświadczona

ginekolog w Poznaniu

Polecane posty

Gość nowodoświadczona

Cześć :) Szukam dobrego ginekologa w Poznaniu, który przyjmuje na NFZ. Najlepiej niedaleko Śródki. Może znacie jakiegoś? Zależałoby mi aby była to kobieta, bo będzie to moja pierwsza wizyta i myslę, że z kobietą będzie łatwiej ;)

Gość nowodoświadczona
pomoże ktoś?

Gość swietna lekarka
przyjmuje na Katowickiej (os.Polanka), ale nie na NFZ... Chyba, ze "zlapiesz" ja w szpitalu na Polnej. Na Katowickiej jest prywatny gabinet, przyjmuje tam 3 specjalistow, dwoch mezczyzn i ona jedna. Wszyscy sa swietni, delikatni, kompetentni. Ale...drodzy... Pani doktor chyba teraz 150 zl za wizyte bierze...

Gość swietna lekarka
ul.Katowicka 77 tel.do rejestracji 501 455 775 od 14.30-20.00 od pn do pt

Gość nowodoświadczona
Dziękuje bardzo :) Jednak mimo wszystko wolałabym na NFZ, bo jednak 150 zł to niemało a jestem studentką i wiadomo jak to jest ;) Więc może zna ktoś również dobrego i delikatnego ginekologa- tzn panią ginekolog :) ??

Gość swietna lekarka
wiem, to sporo. Ale w cenie jest badanie cytologczne i w razie potrzeby usg dopochwowe. Mysle, ze przy pierwszym badaniu zrobi oba. A bezplatnie cyto robia na Polnej. W ramach programu profilaktyki przeciw hpv (bylam tam kiedys i zadowolona z lekarzy szukalam kontaktu do gabinetu prywatnego). Nie wiem na czyj dyzur akurat trafisz, ale oni wszyscy sa tam w porzadku. I bardzo mile siostry w rejestracji pracuja :) Pracownia Patofizjologii Szyjki Macicy ul.Polna (wejscie od Jackowskiego) tel.61 8419 674 dzwonisz, umawiaja Cie na termin i pojawiasz sie tam z ksiazeczka ubezpieczeniowa. ...jestem "ciut"starsza, troszke juz tych gabinetow "zwiedzilam" ;)

Gość nowodoświadczona
Dziękuje :):):) Myślę, że spróbuję z tą cytologią i może rzeczywiście pierwszy raz lepiej iść prywatnie, tym bardziej, że chciałabym jakieś tabletki anty które nie wyrządzaja aż tylu szkód :P

Gość swietna lekarka
piguly juz nie sa takie straszne, jak przed laty, ale sa tez przeciwskazania: palenie paierosow, czeste bole glowy, problemy z cisnieniem lub z uk.krwionosnym (w tym slynna zakrzepica). Jesli zaden z powyzszych punktow Cie nie dotyczy jestes bezpieczna. Ja chwale sobie Yasmin. Nie mam zadnych skutkow ubocznych. Ale wszystko powinien wytlumaczyc Tobie lekarz. Powodzenia i...wesolych swiat :)

Gość nowodoświadczona
Na pewno się przyda :) Dziękuję i Tobie również życzę wesołych i spokojnych świąt