Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moskier

Depilacja... u Panów

Polecane posty

No wiec jakiś czas temu na forum fotki.pl był temat DEPILACJA. Jeśli chodzi o kobiety (zwłaszcza te młode) uwazam ze powinnyśmy golic sie nie tylko pod pachami czy na nogach ale także w miejscach intymnych. Ale panowie ? Jak strasznie zostałam zjechana gdy nie zgodziłam się z resztą przesiadujących tam małolatów, którzy uważają się mężczyźni też powinni się depilować. Nie wiem jak wy dziewczyny ale ja nie poszła bym za żadne skarby do łóżka z facetem który miałby jajka i tyłeczek wygolony, no kurde.. facet musi być męski a nie golić sobie jaja, latac na solarium czy zastanawiać się czy ta fryzura pasuje mu do dzisiejszego stroju... Nie wiem ale mi to, że facet sie depiluje kojarzy się w pedalstwem, i cóż Polska (nie)wolny kraj zostałam zrównana z ziemią bo miałam inne poglądy. Ej to wyglądało by komicznie... facet wydepilowany \"tam\" a na nogach \"podkolanówki\" (no chyba, że ogoli caaałe nogi) to już w ogóle masakra. Co wy sądzicie na ten temat ? Czy uważacie, że mężczyźni depilujący się to geje/zboczeńcy ? A może uważacie, że tak jest lepiej i podoba wam się to ? Panowie depilujecie sie ? czekam na odpowiedzi