Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia2010

mój maż to swinia

Polecane posty

pojechał sobie do mamusi umówił sie z bratem na piwo a ja cały dzień dzisiaj sprzątam ubieram pieprzona choinkę i mam juz wszystkiego dość. a on jak przyjjdzie do domu to siądzie na kompa i będzie sobie grać

Gość ewella2
ale święta spędzi z Tobą? Przeciez ma prawo odwiedzać swoją rodzinę. Trochę przesadzasz.

Gość adinnnaaaaaaa
bardzo czesto tak jest w rodzinach przyjete, ze to kobieta ma zapieprzac przy przygotowanaich swiatecznyc, a facet nawet palcem nie ruszy. ja bym sobie na takie cos nie pozwolila

Gość po...lone to wszystko
bo po co facetowi baba? By chałupę wysprzatała, zrobiła pranie, uważyła żarełko...i czasem doopy dała...

Gość a mój nie
zrobił ciasta na święta, smaży mięsko i jutro umyje podłogi - to jest prawdziwy facet- dobry, czuły, pomocny.

Gość adinnnaaaaaaa
najgorzej jak kobieta od poczatku sobie na to pozwoli. zle sobie meza wychowalas.

Gość sdnvsoebhovnf lesotb
Pytanie zasadnicze: po co harujesz? Ja sobie zalegam na kanapce, a że nie posprzątane to trudno :) Sama sobie robisz kłopot i stres zamiast się zrelaksować.

Dziwie Ci się autrko. Jesteś rok starsza odemnie i że ożeniłaś się z kimś takim. Co Cię do tego skłoniło, skoro już jest tak źle??

Gość po...lone to wszystko
od tych satelitów to babom w głowach się poprzewracało. BABY DO GARÓW!!!

Gość ....DO AUTORKI
To po co tą choinkę ubierałaś??? Pieprzyc to. Święta powinny być przyjemnością a nie obowiązkiem. Gdy stają się obowiązkiem to już nie są wtedy święta. Ja mam to gdzies. Jestem katoliczką i w święta pójdę do kościoła u spowiedzi nawet byłam. Ale jeśli chodzi o tą TRADYCJĘ TO zwyczajnie MAM JĄ GDZIEŚ. Tradycja to twór przodków co wymyślili sobie dawno temu jakieś idiotyzmy tylko po to by od czasu do czasu urozmaicić sobie szarzyznę dnia. Przecież ani telewizora nie mieli, ani prawie nie podróżowali... dlatego wymyślali głupoty... a my się teraz musimy męczyć bo tzw. TRADYCJA nakazuje. A ja mam to gdzieś NIE JESTEM TRADYCJONALISTKĄ. A zamiast choinki mam mały stroik.

Gość Tuskusia
o po co tą choinkę ubierałaś??? Pieprzyc to. Święta powinny być przyjemnością a nie obowiązkiem. Gdy stają się obowiązkiem to już nie są wtedy święta. Ja mam to gdzies. Jestem katoliczką i w święta pójdę do kościoła u spowiedzi nawet byłam. Ale jeśli chodzi o tą TRADYCJĘ TO zwyczajnie MAM JĄ GDZIEŚ. Tradycja to twór przodków co wymyślili sobie dawno temu jakieś idiotyzmy tylko po to by od czasu do czasu urozmaicić sobie szarzyznę dnia. Przecież ani telewizora nie mieli, ani prawie nie podróżowali... dlatego wymyślali głupoty... a my się teraz musimy męczyć bo tzw. TRADYCJA nakazuje. A ja mam to gdzieś NIE JESTEM TRADYCJONALISTKĄ. A zamiast choinki mam mały stroik. Gadaj tak dalej głupio mądralo, telewizja to atrakcja buehehehehe, chyba dla ciebie, i nie są to żadne idiotyzmy, trochę szacunku dla swoich dziadków bo byś nie istniała jakby nie oni wywłoko, ktoś twojej matce, babce i tobie tą dupe musiał podetrzeć

Gość ale to musza byc kluchy
ja nie wyobrazam sobie faceta przy garach,z mopem,piekacego ciasta,qrwa przeciez to smiechu warte,to w koncu to chlop czy ciota,facet moze pomoc,ale taki widok jest totalnie aseksualny

Gość to dla ciebie chyba
bo na mnie strasznie działa jak mój facet gotuje, a przy innych obowiązkach domowych mamy razem świetną zabawę. A autorce współczuje.. Może chcoiaż w wigilie Twój maż przemówi ludzkim głosem? Tego Ci zycze :)