Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila z milowego lasu

Co i w jakiej ilości jadają wasze 2-latki?

Polecane posty

Gość mila z milowego lasu

jak w temacie, czy możecie podać przykład, np. z dzisiaj, co jadło wasze dziecko w ciągu dnia i ile? Nie wiem czy moje dziecko nie je za mało lub za dużo więc chciałabym porównać. Acha i czy szykujac posiłki szykujecie tyle i tyle i jak dziecko zje dokładacie, czy już nie? Pytam bo niektóre posiłki podziubie i nie zje za wiele, a inne (ale rzadko) je w zastraszających ilościach A co najbardziej lubią jeść wasze pociechy? Podajcie przykłady :-)

Gość poodnosze
up

Gość ,lpokp[
tu ci mało kto odpowie, lepiej przejdz do forum kafeteria ciąża i macierzyństwo

Gość erwinkaaa
mój 18 miesięczny urwis - rano ok 6-ej 180ml kaszki owocowej ze zmiksowanym bananem bo inaczej owoców nie zje -ok 10-ej przed drzemką następna kaszka 200 ml + zmiksowane jabłko, baaardzo rzadko uda mi się wcisnąć jajecznicę lub coś innego niestety :( -ok 15-ej obiadek i tylko ten posiłek zjada w miarę ładnie - danonek lub budyń -w międzyczasie zajada chrupki kukurydziane i biszkopty -ok 19.30 kolejna porcja kaszki 200 ml, baaardzo rzadko uda mi się mu coś wcisnąć innego... Jest bardzo chudym dzieckiem ale nawet jeśli stanęłabym na głowie to i tak nie uda mi sięgo nakarmić tak jak bym chciała. Sniadania i kolacje robię po dwa razy bo na początek staram sieżeby zjadł coś normalnego na kanapeczke lub jajecznice itp ale najczęściej kończy się to fiaskiem i kaszkę. Kiedyś chciałam go przetrzymać i ja wytrzymałam dwa dni a moj synek widać jest bardziej uparty niż ja ;)

Gość erwinkaaa
jak idziemy np na szczepienie to lekarka załamuje ręce i od razu kieruje na badania bo jest taki blady...