Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula ula ula

Dość długi tekst , angielski

Polecane posty

Gość ula ula ula

Hej mam dość długi tekst do przetłumaczenia czy pomożecie ?!:D Chociaż kawałek po kawałku , proszę pięknie :D Four farms away there is your house At Christmas I will come over to sing for you. Only you I will love forever. Maybe God will give me the chance to make money in America. You will marry me and be rich! - Four years, like a deep dream I was in exile in Amsterdam for four years And you were a whore in Milan. There I found you and took you with me. My love, dont sacrifice yourself to anyone! -- Four farms there are between your and my house You are my sun, I am your firmament. In this world You dont need any money! There are only four steps Left to us. In this world Money is like a narcotic! - Four stars are shining in the sky Me and the boys we bought four joints And met two crazy mates at the disco. We had a smoke together To free us from the evil spirits. - Four puffs and the world around has changed The music has a double beat. The angel sleeps when Lucifer plays. We were drinking and went dancing. We needed motion to not fall asleep. In such a state there was nothing missing. All of a sudden I heard your voice You were crying, beating and shouting at me, grabbing me by my balls. Finally bringing me back to my senses. -- Four farms there are between your and my house

Gość buffy767
Cztery farmy dalej jest twój dom W święta przyjdę i zaśpiewam dla ciebie. Tylko ciebie będę kochał na zawsze. Może Bóg da mi szansę by zdobyć pieniądze w Ameryce. Poślubisz mnie i będziemy bogaci. - Cztery lata, jak głęboko w śnie Byłem wygnany w Amsterdamie dla czterech lat A ty byłaś dziw** (prostytutką) w Mediolanie. Znalazłem ciebie i zabrałem do mnie. Moja miłości, nie poświęcaj siebie dla nikogo ! Cztery farmy pomiędzy tobą i moim domem Jesteś moim słońcem, Jestem twoim niebem. W tym świecie Nie potrzebujesz żadnych pieniędzy ! Pieniądze są jak narkotyki ! Cztery gwiazdy świecą na niebie Ja i chłopcy kupiliśmy cztery jointy I spotkaliśmy dwie szalone koleżanki na dyskotece. Uwolnić nas od złych duchów. Cztery chrupki i świat wokoło zmienił się Muzyka dwukrotnie pokonała. Anioł śpi kiedy Lucyfer gra. Piliśmy i tańczyliśmy. Potrzebowaliśmy ruchów by nie zasnąć. W takim stanie nic nie było do stracenia. Nagle usłyszałem twój głos. Płakałaś, biłaś i krzyczałaś na mnie, chwytając moje jaja. Wreszcie przywróciłaś mnie do moich zmysłów. Cztery farmy pomiędzy tobą i moim domem.